Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nordstjerna pisze:Zła ciotka dopiero teraz zagląda, bo wczoraj padła do łóżka z początkami grypy, zasypana stadem kotów i kulkami z cukru. Coś z tych działań terapeutycznych pomogło (koty pewnikiem), bo dzisiaj żyję i nadrabiam zaległości.
Nordstjerna pisze:Ulla, mnie to pasuje do cichej rujki (zwłaszcza że wcześniej siknęła do butów). Po sterylce musi minąć trochę czasu, żeby się gospodarka hormonalna uspokoiła. Na pewno po dobie od zabiegu nie ma co na to liczyć. Burza hormonalna czasami trwa kilka tygodni, u dojrzałych kotek nawet dłużej.
Ulla pisze:Nordstjerna, Ty jak zwykle masz rację. To samo właśnie powiedziała mi wetka
. Trzeba jeszcze poczekać 2 - 3 miesiące i sytuacja powinna się ustabilizować. A jak nie, to po prostu "taka uroda kotka"
.
Nordstjerna pisze:E, no "jak zwykle" to nie.
Nordstjerna pisze:Ale z tą "urodą" to też w dużym stopniu bywa utrwalony nawyk, dlatego póki się sytuacja nie unormuje, trzeba małej ograniczać możliwości siknięcia gdzie nie wono.
Amika6 pisze:Nie Uleńko, nie mają. Jakoś nie mogłam się zmobilizować.
Ulla pisze:Amika6 pisze:Nie Uleńko, nie mają. Jakoś nie mogłam się zmobilizować.
Aniu, to czas najwyższy to zrobić!![]()
Masz takie 2 cudeńka w domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1172 gości