Nie spodziewalam sie kolejnej Rodzinki a tu prosze nastepne Pingwiny i to pare krokow od rezydencji Sopociakow

chyba ,ze spokrewnione.Koniecznie trzeba postawic im domek skoro sa niepotrzebne budki na Emilii Plater to zaden problem postawic je przy Przystani.Kochajaca , podaj swemu kumplowi do mnie maila i jak tylko bede w Sopocie skontaktuje sie z nim.Nie ma na co czekac.A czy wlasciciel Przystani wie wogole o ich istnieniu,chyba nalezloby spytac kogos o pozwolenie,postawimy domek a on za pare dni zniknie.Wlasciciel posesji przy Emilli P.ma ja gleboko gdzies,tu jest inaczej.
Jesli potrafisz wklej ich zdjecia do mojego watku APEL DO TROJMIASTA!Postaram sie dzis utworzyc dla nich osobny watek tylko tez prosilabym o zamieszczenie ich zdjec.One sa dzikie czy oswojone?
Kochajaca czy Ty mieszkasz moze niedaleko Rataj w Poznaniu bo tam namierzylam male kotki i szukam kogos kto zajal by sie sterylizacja ich matki bo podobno zbyt czesto na swiat wydaje mlode.przydaloby sie porobic im pare fotek.Wiecej info mozesz znalezc w moim watku Poznan.oS Piastowskie.male cudne kotki!!!