Na początek proponuję odróżnić Kubę i Zuzę, z tym powinno iść łatwo

Nastęny etap wtajemniczenia: Maciek i Mikuś, czyli biało-bure.
A bure to dopiero jako egzamin dyplomowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jestem na pierwszymskaskaNH pisze:Witam Dużą od Chlorów i Potworów![]()
pluszak pisze:jestem na pierwszymskaskaNH pisze:Witam Dużą od Chlorów i Potworów![]()
pluszak pisze:jestem na pierwszymskaskaNH pisze:Witam Dużą od Chlorów i Potworów![]()
skaskaNH pisze:Oj, to rzeczyiwście ciężki dzień przed Tobą. W takim razie trzymam kciuki, żeby cały plan sie udał
A co do studiów - poczekaj jeszcze, nie podejmuj żadnej decyzji, może to po prostu kwestia przyzwyczajenia, złapania pewnego rytmu? Może przy okazji jakaś deprecha jesienna i to ona rzutuje na Twoje spostrzeganie sytuacji? Myślę ciepło, wierzę, że sobie poradzisz ze wszystkim.
mimw pisze:
Nie poszłam na zajeciaJutro podobno kolokwium, a ja nawet nie zaczęłam nauki
Nie chce mi się nic.
Droga do weta była trudna dzięki Talibowi. Powrót też. Kota wymagała prania-pierwszy raz w życiu mój kot brał prysznicOd powrotu śpi biedactwo.
skaskaNH pisze:
Marcelibu, to prpste, popatrz, Niunia (z lewej) ma takie bardziej brązowe oczy i takież futerko, Kasia jest bardziej szara![]()
skaskaNH pisze:
Marcelibu, to prpste, popatrz, Niunia (z lewej) ma takie bardziej brązowe oczy i takież futerko, Kasia jest bardziej szara![]()
A Anję podziwiam, rozpoznać trzy czarne koty od tyłu to naprawde wyższa szkoła jazdy
behemotka pisze:
Za to Anja mi nie imponuje, bo ja moje trzy czarne futra rozróżniam bezproblemowo z przodu, z tyłu i w zupełnych ciemnościach
Po prostu jedno waży 4 kg, drugie prawie 7, a trzecie jakieś 30
behemotka pisze:
Zuzię odróżniam, z Mikusiem i Maćkiem też nie będzie problemów, ale reszta mi się zlewa w jedną pręgowaną masę
Za to Anja mi nie imponuje, bo ja moje trzy czarne futra rozróżniam bezproblemowo z przodu, z tyłu i w zupełnych ciemnościach
hipcika. karłowategoskaskaNH pisze:behemotka pisze:
Zuzię odróżniam, z Mikusiem i Maćkiem też nie będzie problemów, ale reszta mi się zlewa w jedną pręgowaną masę
Co Ty za zwierza hodujesz??
skaskaNH pisze:mimw pisze:
Nie poszłam na zajeciaJutro podobno kolokwium, a ja nawet nie zaczęłam nauki
Nie chce mi się nic.
Droga do weta była trudna dzięki Talibowi. Powrót też. Kota wymagała prania-pierwszy raz w życiu mój kot brał prysznicOd powrotu śpi biedactwo.
Oj, współczuję tej drogiAle skąd ona wzięła tyle materiału, żeby w jedną i drugą stronę???
![]()
A co do kolokwium - odpocznij trochę po tej wyprawie,później na spokojnie zajrzyj chociaż w notatki, a ja będę trzymać kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 268 gości