A dom dla siedmioletniej kotki się znajdzie, nie takie cuda się zdarzały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
blondi2911 pisze:Pilnie potrzebuje tymczasu dla ok 4 -miesięcznego biało-burego kocurka![]()
![]()
Kociak mieszka w krzakach przy szkole więc długo raczej nie pożyje jak się go z tamtąd nie zabierze. Ja go dokarmiam, odpchliłam i odrobaczyłam , ale do domu wziąśc go nie mogę
U mnie full nie wyrabiam czasowo z ogłoszeniami, kasą i obrobieniem własnych footer i tymczasów
Wiem, że powinnam go zabrać, ale zdrowy rozsądek podpowiada, że z kolejnym nie dam rady. Jeszcze nigdy nie odmówiłam zabrania kota na tymczas, ale teraz nie mogę postąpić inaczej mam na głowie 4 swoje footra i 8 tymczasów i nie wyrabiam poprostu. Dziewczyny proszę Was o pomoc bo kocurek nie przeżyje
blondi2911 pisze:Domki gdzie jesteście ???
blondi2911 pisze:Witamy gorąco na forum![]()
blondi2911 pisze:Mam nadzieję, ze lektura kociego ABC się przydała![]()
blondi2911 pisze:jeszcze raz bardzo się cieszę, że podjęłas decyzję o adopcji dwóch braciszków, to naprawdę urocze kociakii wiem, ze będzie Wam razem cudnie
![]()
blondi2911 pisze:A teraz z mniej dobrych wieści na swoich nowych Dużych nadal czekają :Molka, Fiona , Desperat i Kika.Mam nadzieję, że im też się trafią cudne domeczki. Na szczęście jakoś chróbska się troche uspokoiły więc troche oddetchnęłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości