KOCIA KSIĄŻKA - na leczenie chorego Stefanka!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro paź 15, 2008 18:57 KOCIA KSIĄŻKA - na leczenie chorego Stefanka!

Nie sugerujcie sie ilością moich postów-na miau jestem nowa.
Na dodgomanii możecie mnie znaleźć-BoUnTy.Gwarantuję uczciwość i wysłanie.

Potrzebne jest wsparcie finansowe kotka,który ma koci katar i znajduje sie w DT w Zabrzu. Sytuacja kotka jest ciężka...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3527499#3527499

"justyna8585: Pojechałam dzisiaj z ludźmi po psiaka ze schroniska, ucieszona że 13 letnia chora sunia ma dom wyszłam ze schroniska...słysze przeraźliwe miauczenie..chciałam odejść,ale nie mogłam...weszłam w las, patrze a tam facet linką wiąże kota,który przeraźliwie płacze.Na to ja co Ty ***** robisz? a on , że mam sie nie wtrącać...kotek coraz bardziej płacze,a ten głupek mówi że chciał go oddać,ale schronisko go nie przyjęło,więc on wyświadcza mu przysługe, a jeśli przez przypadek umrze,to tak ma być.Wydobyłam od niego, że kota przyniosły jego dzieci,a on postanowił sie z nim uporać...Nie chciał mi go oddać, więc go popchnęłam i uciekłam do schroniska.

Mam nadzieję, że pomożecie i wzbogacicie kolekcję biblioteczną o ta pozycję! Stefanek jeszcze parę dni temuu tygodniami był karmiony sondą, jego stan był krytyczny, teraz powolutku wraca do zdrowia, ale zanim to nastąpi minie jeszcze duuużo czasu!

Z powodu kłopotów finansowych ksiazkę wystawiamy w opcji KUP TERAZ za jedyne: 28 zł.! Ksiązka jest w stanie IDEALNYM-raz czytana!

POMOŻECIE?!

Obrazek

Obrazek

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

Post » Śro paź 15, 2008 18:59

Bardzo dziękuje koleżankom z dogomanii :)

Stefanek żyje,ale trzeba spłacić spory dług...:(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro paź 15, 2008 21:56

pewnie ze pomozemy ja poprosze ta ksiazke,strasznie wzruszajcy los Biednego Stefan :cry: (moj Stefanek odszedl dwa miesiace temu :cry: [*])z tym ze niestety pieniadze bede mogla wplacic na konto dopiero w poniedzialek?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw paź 16, 2008 6:06

bardzo dziekuję w imieniu Stefcia :love:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 16, 2008 7:03

wiora pisze:pewnie ze pomozemy ja poprosze ta ksiazke,strasznie wzruszajcy los Biednego Stefan :cry: (moj Stefanek odszedl dwa miesiace temu :cry: [*])z tym ze niestety pieniadze bede mogla wplacic na konto dopiero w poniedzialek?

Jasne, jasne, dzisiaj po szkole prześle numer konta na które wpłacać peiniazki --> na konto justynki, zeby nie było opóźnienia się paczek...

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32