także dla katowickich 'Niekochanych'
zmagamy sie z ogromem kotów, chorobami i barkiem pieniędzy.
Tylko mój jeden tymczas, malenka Totunia, pochłonął sporo pieniędzy.
Totunia zmaga sie z martwicą skóry.
Tu jest historia jej i innych tymczasowych Niekochanych
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78 ... 1bbe640364
zapraszam do licytowanie książek które pomogą w utrzymaniu i leczeniu naszych kotów
1) Matthew Pearl 'Klub Dantego'

Niezwykła powieść kryminalna - uczta dla miłośników fabuł detektywistycznych i wyrafinowanych nawiązań literackich, porównywana z "Imieniem róży" Umberto Eco. Efektowna intryga i wyraziste postacie.
2) Sue Grafton 'C jak cisza'

Najnowszy z serii poczytnych kryminałów Sue Grafton o przygodach prywatnej detektyw Kinsey Millhone.
Tym razem Kinsey rozwiązuje zagadkę zniknięcia przed trzydziestoma czterema laty gorącokrwistej Violet Sullivan
3) Katarzyna T. Nowak 'Moja mama czarownica. Opowiesc o Dorocie Terakowskiej'

Książka napisana przez córkę znanej pisarki Doroty Terakowskiej. Autorka przedstawia prawdziwą historię niezwykłej, twórczej, niepokornej, upartej do granic możliwości kobiety, która nie pasowała do żadnej szkoły, szukała siebie w szaleńczym stylu życia cyganerii krakowskiej, w Piwnicy pod Baranami, w klubach jazzowych, kabaretach
4) Michael Coren 'Człowiek, który stworzył Narnię'

Biografia twórcy ' Opowieści z Narnii'
5) Doris Lessing 'O kotach'

Swoją przygodę z kotami Doris Lessing rozpoczęła w młodym wieku, zaintrygowana zdziczałymi stworzeniami, które nawiedzały afrykańską farmę jej rodziców. Fascynacja ta przetrwała do późniejszych czasów, kiedy pisarka dzieliła życie i kolejne londyńskie mieszkania z kotami udomowionymi, aż w końcu przerodziła się w prawdziwą, choć niepozbawioną dramatycznych momentów miłość do El Magnifico, jej wieloletniego kociego współlokatora.
6) Janusz Wiśniewski 'Czy mężczyźni są światu potrzebni'

mjs podarowała nam na aukcje jeszcze jedną książkę

nowiutki Wiśniewski
zapraszam do licytacji, cena wywoławcza 15 zl
ksiazka bedzie licytowana do srody 03.09.2008
Cena wywoławcza 15 zł
ja pokrywam koszty przesyłki.
Licytacja potrwa do soboty 30.08.08 do godziny 20.00
zapraszam serdecznie