cena wywoławcza 10 zł.
Jak zwykle zapomniałam o dacie końca: aukcja trwa do wtorku, do 18.00.
Tadam!
Aukcję wygrała Anna G-R. Ślicznie proszę o kontakt z Agneską w celu ustalenia szczegółów płatności oraz przesłanie mi adresu

Moderator: Moderatorzy
Narnia pisze:Super pierscionek dla fanow gotyku - napisz to w opisie "gotycki"
mar_tika pisze:uuu krzyz koptyjski symbolizujacy życie i siły witalne Szkoda ze taki duzy mój rozmiar palucha to 11-12Ale polecam
Jowita pisze:mar_tika pisze:uuu krzyz koptyjski symbolizujacy życie i siły witalne Szkoda ze taki duzy mój rozmiar palucha to 11-12Ale polecam
Tak tylko dla porządku - to nie jest krzyż koptyjski, tylko staroegipski hieroglif anch. Koptowie jako chrześcijanie nie używaliby w liturgii symboli pogańskich.
mar_tika pisze:Jowita pisze:mar_tika pisze:uuu krzyz koptyjski symbolizujacy życie i siły witalne Szkoda ze taki duzy mój rozmiar palucha to 11-12Ale polecam
Tak tylko dla porządku - to nie jest krzyż koptyjski, tylko staroegipski hieroglif anch. Koptowie jako chrześcijanie nie używaliby w liturgii symboli pogańskich.
no proszeja własnie zapoznaje sie z przewodnikiem po Ziemi świętej (wydawnictwo wiedza i zycie)i to tam wyczytałam
Jowita pisze:mar_tika pisze:Jowita pisze:mar_tika pisze:uuu krzyz koptyjski symbolizujacy życie i siły witalne Szkoda ze taki duzy mój rozmiar palucha to 11-12Ale polecam
no proszeja własnie zapoznaje sie z przewodnikiem po Ziemi świętej (wydawnictwo wiedza i zycie)i to tam wyczytałam
no to ups... - po Wiedzy i Życiu więcej się spodziewałam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość