Oby dzieciarnia dała się złapać, ten burasek nie wyglądał na silnego, szkoda ich

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Faktycznie, biedaczek marnie wygląda. A czy jest jakaś szansa na to, żeby spróbowac łapać wieczorem?
kosma_shiva pisze:biało-czarna kotka ( mama Feliksa i spółki) jest znowu w ciąży...
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:biało-czarna kotka ( mama Feliksa i spółki) jest znowu w ciąży...
tylko tego brakowałoale to chyba wczesna ciąża? da się ją złapać do ciachnięcia?
Keirzontko pisze:Kotki są kochane - czarny lata jak z piórkiem w pupie, wariat zupełny. Buraski dwa są spokojniejsze, jeden wręcz osowiały - pewnie są bardziej osłabione chorobą
Kupa gałęzi absolutnie nie do spenetrowania, siłą ani sposobem się z niej kotów nie wyciągnie... Można tylko czekać aż wyjdą same i wtedy atakować siatką czy podbierakiem, ale niestety są bardzo płochliwe i nie da się do nich zbliżyć.
Chyba ta klatka łapka to najlepsze wyjście...
Co do czarno białej kociczki i jej dziecka - ja mam wolną chatę do 24.08 - i przez ten okres mogę przetrzymać kotkę po operacji, gdyby nikt inny nie mógł. Może drugiego kotka też. Mam osobne pomieszczenie.
Tylko że to do 24 i ani dnia dłużej...
kosma_shiva pisze:Keirzontko pisze:Kotki są kochane - czarny lata jak z piórkiem w pupie, wariat zupełny. Buraski dwa są spokojniejsze, jeden wręcz osowiały - pewnie są bardziej osłabione chorobą
Kupa gałęzi absolutnie nie do spenetrowania, siłą ani sposobem się z niej kotów nie wyciągnie... Można tylko czekać aż wyjdą same i wtedy atakować siatką czy podbierakiem, ale niestety są bardzo płochliwe i nie da się do nich zbliżyć.
Co do czarno białej kociczki i jej dziecka - ja mam wolną chatę do 24.08 - i przez ten okres mogę przetrzymać kotkę po operacji, gdyby nikt inny nie mógł. Może drugiego kotka też. Mam osobne pomieszczenie.
Kotka może juz po kilku dniach po operacji wrócic do siebie, tylko czy znajdzie sie ktos, kto weżmie malucha??
Gdyby sie udalo w poniedzialek ich zlapac, i ciachnac mame, to by sie udalo. ja malucha bym juz jakos "upchala"
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Keirzontko pisze:Kotki są kochane - czarny lata jak z piórkiem w pupie, wariat zupełny. Buraski dwa są spokojniejsze, jeden wręcz osowiały - pewnie są bardziej osłabione chorobą
Kotka może juz po kilku dniach po operacji wrócic do siebie, tylko czy znajdzie sie ktos, kto weżmie malucha??
Gdyby sie udalo w poniedzialek ich zlapac, i ciachnac mame, to by sie udalo. ja malucha bym juz jakos "upchala"
no to jakieś rozwiązanie już się rysuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 17 gości