Jak zwykle wystawiam bazarek dla kociakow z Sosnowca gdzie jest pod opieką 40 kotków. Gdyby nie dziewczyny dużej częśći z tych kociakow nie byloby z nami.Ostatnio moja uwagę zwrócił kocurek który był tak wygłodzony ze nie miał siły wstać

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77 ... sc&start=0
Wszystkie ciuchy start od 5zł
1 Etka 13zł koniec środa 23 lipca o 21
2 Lu 16zł koniec środa 23 lipca 0 21
3 Aksamitne Futerko 45zł koniec środa 23 lipca o 21
4
5 Lu 26zł koniec środa 23 lipca o 21
6 Liwia 14 zł koniec środa 23 lipca o 21
7
8 Ruru 30zł koniec środa 23 lipca o 21
9 Bast 18zł konec środa 23 lipca o 21
10 Martika 17 zł koniec środa 23 lipca o 21
11 Wełna 10zł koniec środa 23 lipca o 21
12 Anna G-R 13zł koniec środa23 lipca o 21
13 Anzel 5zł KONIEC
1 Sukienka tunika z kryształkami - gdyby nie to ze jest z mojej szafy miałaby status nowej

2 Super spódniczka z lnu/płótna - jest z bardzo fajnego materialu idealna na lato - w pasie bardzo fajne wykończenie zakladkami- może być na co dzien do sandałków a także do bardziej eleganckiego stroju

3 Elegancka sukienka nowa z metka- biała w czarne paseczki z podszewką - z bardzo fajnego materiału - z bawełny - na dole w podszewce biala koronka- idealna na rozpoczęcie roku szkolnego a także na przyjęcie weselne - dalej mam do tego pasujący krótki żakiecik

rozmiar 36

4 Spódniczka bombka - materiał rozciągliwy tak więc dopasuje sie do figurki od 36 do 38 rozmiaru-stan idealny

5 Żakiecik z krótkim rękawikiem w kolorze czarnym- super na lato - w rozmiarze 34-36 -

6 Super słodka bluzeczka w fajne wisienki - nikt takiej nie ma

7 Super spdkiczka firmy H&M w rozmiarze 34-36

8 Tunika sukienka -cudowy ciuch - ani razu nie ubrany -po bokach 2 kieszonki-kropeczki i zakladki z bawłny idealnej na lato. Rozmiar 36-38

9 Bluzeczka - moim aparatem niemoglam uchwycic fakturki tej bluzeczki bo jest bardzo fajna , na lato , przewiewna - z boku 2 sznureczki przez co można regulawać jej szerokość super do jeansów i spodniczki

10 Wysokiej jakosci koszulka firmy Triumph-sloggi nie - serduszka z bardzo miłego materiału - ani razu nie ubrana.kosztowala ponad sto zł

11 Seksowny transparenty szlafroczek

12 Torebka firmy guess z jeansu

13.Hit duża torba jakiej nikt nie ma

w razie czego proszę pytac podam doskladniejsze wymiary

Zapraszam