Anna Rylska pisze:Tosia to koteczka, która przeszla 2 operacje oczu - miala wrzody na rogówce, wlosy wrastaly jej do oczu, do środka - bo powieka się nie wykszlalcila, taka wada
miala lamblie, problemy z przyswajaniem, anemie zakazną, atopowe zapalenie pęcherza, naprawde los jej nie oszczędzal
Jest koteczką specjalne troski, jest delikatna, wrażliwa, duży sters, szczególnie ten podczas wizyty u lekarza powoduje u niej biegunki, gorączke, zle samopoczucie, a nawet atopowe zapalenie pechęrza
W tej chwili koteńka czuje się dobrze, ale to nie koniec jeszcze jej stersów, czeka ja korekta powieki i jednocześnie sterylizacja u dr. Garncarza.
No właśnie, biedna ta kicia i nie widac końca jej kłopotów...
Dla niej wystawiam kilka drobiazgów, prawie cegiełek - dla Tosi.
1. Smycz Acana - na telefon, klucze...

2. Bransoletka - srebrna, długości ok. 18cm, ładny oryginalny wzorek, którego nie oddają moje kiepskie fotki

3. Próbki (2 sztuki) - mus do ciała Tutti Frutti z fitoferomonami figi & daktyle firmy Fermona ®
2 próbki po 5ml, data ważności 30.09.2009

4. Próbki (2 sztuki) - regenerująca maseczka wzmacniająca naczynka DermaCos firmy Fermona ® z ekstraktem z kwiatu pomarańczy i kontrolowanym czystym retinolem
2 próbki po 10ml, data ważności 30.09.2009

Serdecznie zapraszam!
aukcja trwa do niedzieli do 20, ceny wywoławcze to 4 zł, ja płacę za wysyłkę.