Przekopałam więc swój dom i znalazłam pare fajnych kosmetyków. Wszystko to oczywiście aby wykarmic głodne maluchy i całą resztę bandy u Matahari. Poczyta co całej bandzie można tutaj. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... sc&start=0
Może komuś coś sie spodoba, coś przyda i zechce pomoc naszym kociakom i nam.
Każdy z kosmetyków jest nowy, nieużywany.
Zaczynamy od 5 zł za każdy. Wysyłka 4 zł- resztę pokryję ja.
Licytujemy tydzień od pierwszej oferty. Wszystkie kosnetyki zakończa aukcje o tej samej porze.
Zapraszam. Oto kosmetykowe skarby.
1. Peeling do ciała o zapachu czarnej porzeczki. Bardzo ładnie wygładza skórę (używam taki truskawkowy), skóra ładnie pachnie i jest gładka. Pojemnośc 100ml. Najwyższa oferta Basia_D-9zł
2. Antyperspirant Dove Fresh. Bardzo miły ogórkowy zapach. Jak każdy kosnetyk dove dba o skórę. Pojemnośc 40 ml. Najwyższa oferta Almacita 5zł
3. Krem rozświetlający do twarzy na dzień firmy olay. Została z niego ściągnięta tylko folia. Krem rewelacyjnie nawilża i poprawia kondycję skory po paru dniach (sama taki używam). Pojemnośc 50 ml. Najwyższa oferta kasia1 - 14zł
4. Krem do rąk skin so soft z firmy avon. Krem dodaje skórze dłoni delikatności. Bardzo intensywnie pachnie. Pojemnośc 75ml. Najwyższa oferta- toffik- 5zł
5. Truskawkowy balsam do ciała marki avon. Po nałożeniu go zapach truskawek dodaje energii. Pojemnośc 200ml. Najwyższą oferta-Almacita
8zł
6. Truskawkowa mgiełka do ciała. takie mgiełki zamiast perfum stosuje się w ciepłe dni aby aby alkoho z perfum nie podrażniał ciała. Rewelacyjny zapach truskawek doda energii osobie używającej i wszystkim naokoło. Pojemnośc 125 ml. Najwyższa oferta-rambo_ruda-10zł