Kicia jest śliczna i czarno- biała,moje ulubione,
Trzymam kciuki,żeby dobry domek ją wypatrzył
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Domek stały byłby najlepszy. Tylko ona nie może być za długo w schronisku, więc poszukuję chociaż DT. Mokkunia jeśli mogłabyś je poogłaszać to proszę. Ja mam konto tylko tu i na dogo, więc nie bardzo mam gdzie ją ogłaszać. Mokkunia moje dane do ogłoszeń mogę podać na PW
Pani która kotami i która jest najbardziej zorientowana w sprawie jest teraz chora i nie ma jej w schronisku.Na razie nie mam info. Spróbuję dzwonić w czwartek do niej a jeśli nie to w piątek pójdę do schroniska---> Być może będzie
Byłam dzisiaj w schronisku i odwiedziłam Margo. Wygląda bardzo zdrowo i ma wielka ochotę na mizianie. Apetyt jej dopisuje i nie ma problemów z kupami, które są OK. Na żebrach w okolicach prawej pachy wyczułam zniekształcenia na żebrach. Brakuje jej ze 2 siekaczy po prawej stronie, ale reszta zębów ładna. Myślę, że może mieć około 4 lat. Miejsce po amputacji ogona jest całkiem zagojone.