Iweta pisze:Dla czego ciągle mnie to spotyka? Dzis znowu znalazłam małego kociaka, to rodzeństwo tego , który umarł mi na rękach, gdy znalazłam go leżącego przy drodze.
(...) Od razu zauważyłam, że ma coś z lewą łapką, niestety spieszyłam się, musiałam odwieźć dzieci do szkoły. Po przyjeździe poszłam zobaczyc jak się czuje. Leżał , a jak włozyłam rekę troche syczał a potem zaczął głosno mruczeć. Zapakowałam go do samochodu i pojechałam do weta....i tu zaczyna sie tragedia, nie moge nawet pisac, wet powiedział mi , że mały ma złamana łapke w takim miejscu (chyba przedramie albo ramie,) ze nie da sie żeby zrosło sie samo, musiałby być operowany, prawdopodobnie ma porażony nerw, bo łapka jest zupełnie bezwładna, jakby szmaciana. Powiedział, że nie wie czy operacja cos pomoże, może jedynie amputacja. Zasugerował mi uspienie.
Oczywiscie już u niego poryczałam się , no bo CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ? MAM 10 KOTÓW I DWA PSY, nie moge sobie pozwolić teraz na taki wydatek jak operacja, nie moge równiez go uśpić, nie potrafie, tak mi go szkoda. W swoim krótkim życiu, widział tylko stodołe i obore, . To kociak od mojej sąsiadki, został jej jeszcze jeden z tego miotu, nie zdziwie się jak również trafi do mnie. Ona ma te koty tylko po to ,żeby nie mieć myszy w stodole.
(...)
Nie mam go gdzie trzymać, moje 10 kotów okupuje cały dom, mam jeszcze pokoik na strychu ,ale tam jest zimno, a on potrzebuje ciepła.
Prosze pomóżcie mi, moze ktoś mógłby sie nim zająć, a ja wtedy mogłabym pomóc, temu komus.
(...)....Tak wyglada , ma całe poklejone futerko i jest wylekniony.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69 ... c&start=45
Iweta zajęła sie kociakiem, już jest po operacji, ma gwoździowaną łapkę. Musimy pomóc chociaż finansowo, bo to droga operacja i rekonwalescencja.
Te skarpetki już były na bazarku, pomogły Molly i Budowlańcom. Zdobyłam jeszcze dwie ostatnie pary, a myshka oddała swoje na ponowną licytację.

Rozmiar 39-41 (na 38 też będą dobre na pewno), 100% bawełna. Są cztery pary: białe, beżowe i dwie pary czarnych.

Skarpetki do wzięcia w opcji KUP TERAZ po 15,00 zł. za parę (plus ewentualne koszty wysyłki).
No, chyba, ze ktoś zechce sie o nie bić aukcjowo

Dla chcących sie "bić" - macie możliwość złożenia wyższej oferty przez 24 h od wpisu "kup teraz". Jeśli aukcja się rozpocznie, trwa 3 dni od pierwszej wyższej niż kup teraz oferty.