Jeśli komuś nie udało się jeszcze zapoznać z ich wątkiem, to zapraszam: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68027&highlight=
Fascynująca lektura, można się zdziwić czytając ile chorób i dolegliwości może się zdarzyć w miocie grubych, dobrze odżywionych, puchatych i optycznie zdrowych kociąt. Słodkich kuleczek, które po lekkim podleczeniu miały iść do szybkiej adopcji - a siedzą w mojej łazience nadal i na razie nie zanosi się, żeby mogły ją w najbliższym czasie opuścić

Panny Prażanki mają w tej chwili ścisłą dietę (wyłącznie suchy Intestinal), są nadal leczone z powodu grzybicy, walczymy z krwią w kupalach i ropą w oczach.
Opieka nad Pannami Prażankami do tanich nie należy, żeby więc móc ją dalej sprawować wystawiam:
1. Puszkę na suchą karmę Arion - nieużywaną, na jakieś 1,5-2 kg karmy

Aukcja nr 1 trwa do przyszłego wtorku 4 marca do godz. 8:40
Aktualna cena 30 zł (Meg9)
2. Kubek ze słodką parą kotków na trawie

Aukcja nr 2 trwa do przyszłego wtorku 4 marca do godz. 0:19
Aktualna cena 22 zł (trawa11)
3. Kubek z kotkiem w skoku

Aukcja nr 3 trwa do przyszłego wtorku 4 marca do godz. 8:34
Aktualna cena 20 zł (behemocia)
4. Kubek z szalonym kotem na deskorolce

Aukcja nr 4 trwa do przyszłego poniedziałku 3 marca do godz. 22:50
Aktualna cena 25 zł (*anika*)
Wszystkie kubeczki przywiozłam osobiście ze Lwowa.
5. Prześliczny, delikatny zestaw deserowy: asymetryczna filiżanka na asymetrycznym spodeczku, ozdobiony wizerunkiem storczyków. Zestaw pakowany w tekturowe pudełko

Aukcja nr 5 trwa do przyszłego wtorku 4 marca do godz. 10:07
Aktualna cena 20 zł (czarna_agis)
Każdy przedmiot oczywiście licytujemy osobno.
Start od 10 zł.
Aukcja potrwa tydzień od momentu złożenia pierwszej oferty na dany przedmiot (liczone według czasu forumowego).
W Warszawie możliwy odbiór osobisty, poza Warszawę wysyłam przedmiot pocztą na własny koszt.
Nie ukrywam, że liczę na wysokie oferty...