Zuzanka-mruczy dla Nightrose.Wet od nerkowców szukany WAWA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 05, 2008 15:56

Zuziszcze, jaka ona jest superowa, czemu domek nie pisze tak długo - co ona robi? Rybki jeszcze są ? :twisted: :twisted: :twisted: Bo jakby co, to myślę, że tym mokrym Zuziczek nie pogardzi.... :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :lol:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto lut 05, 2008 16:33

Też czekam na wieści z domku Zuzanki :conf: :conf: :conf: :catmilk:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 05, 2008 18:17

:)) raport wieczorny: W tej chwili Zuzanka spi pod wanna oczywiscie wczesniej wychodzila na troche ogolnie rozejzec sie co sie dzieje zjesc i po swoja porcje mizianek. Zjadla troche suchego pol sheby (pozniej sie przekonala ;) ) no i oczywiscie caly czas popija wode.

Ale niedobrota mnie sie wogole nie slucha, a jak moja mama przyszla i zawolala Zuzanke to zaraz z pod wanny wyszla, chociaz mama wolala ja z przedpokoju :/ a ja to sobie moge... kleczalam przy wannie z glowa przy podlodze i nawet lebka nie podniosla jak ja wolalam i prosilam,zeby wyszla eeh

jesli chodzi o syczenie juz troche lepiej, chociaz czasem nie wiem do konca czego ona ode mnie oczekuje :roll: a kropelek w koncu dzis nie kupilam, jutro postaram sie to nadrobic :)

Nightrose

Od: Sob gru 22, 2007 22:21

Post » Wto lut 05, 2008 18:23

I to nam się podoba :wink:
Raport był :D
Co nie znaczy, że nie czekamy na dalsze :ryk: :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lut 05, 2008 23:28

dziękujemy za raport wieczorny i czekamy na poranny :)

TŻ się śmiał, że Zuza powinna mieć dom i twierdzę w domu. twierdzę podwannową :lol:

Sis

Post » Śro lut 06, 2008 0:38

jutro rannego raczej nie bedzie, bo mam zaliczenia rano ale sadze, ze tak jak dzis bedzie sobie spala ;) Dochodze jednak do wniosku, ze ewidentnie jest to wieczorowe stworzenie, bo ok 19-20 na dobre wyszla z pod wanny i krecila sie po domu. Chyba poprostu od kazdego chciala zebrac swoja porcje glaskow ;) Troche bawila sie myszka, pileczka pingpongowa a teraz lezy sobie wygodnie na srodku mojego pokoju :D

Szkoda, ze mam do dyspozycji tylko telefon bo zdjecia wychodza strasznie ciemne i nawet photoshop nie wiele pomaga :/ to Wam nie pokaze jak sie wyciagnela :twisted:

Nightrose

Post » Śro lut 06, 2008 9:32

Zuzanka błyskawicznie się zaaklimatyzowała 8O
Głaski na dzien dobry dla kici i powodzenia na zaliczeniu dla Dużej :)

Sis

Post » Śro lut 06, 2008 10:26

Zuzolek... śniłą mi się dzisiaj...
Pusto się zrobiło bez jej syczenia i warczenia...
Bardzo się cieszę, że zjadła mokre i że się bawi myszką......
Do mnie przychodziła, kiedy ją wołałam. Pewnie była zmęczona - tyle się wydarzyło ostatnio, to pierwszy domek w którym ma spokój, normalne, że musi się zregenerować dziewczyna!!!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lut 06, 2008 13:59

a dziekuje :) juz php i c++ pozytywnie zaliczone, wiec moge sie pochwalic, ze mam wyksztalcenie wyzsze :D teraz tylko obrona, no ale starczy o mnie ;)

Zuzia jak wrocilam spala pod wanna, ale po chwili sie pojawila i teraz spi u mnie na lozku :) Tak propo spania, w nocy mnie urzekla jak niesmialo przyszla i jak by sie pytala, czy mozemy razem spac :D Nie zostala jednak dlugo, bo chlapacz(moja rybka) zaczela walke z bąbelkami i poszla ja pilnowac ;)

Ale masz racje Sis u mnie bardzo szybko sie zaaklimatyzowala. Najprawdopodobniej to kwestia tego, ze nie ma innych zwierzakow oprucz rybek wiec nie czuje sie w zaden sposob zagrozona. :)

Nightrose

Post » Śro lut 06, 2008 14:24

No wreszcie...... ja tu od rana sprawdzam forum czy coś się nowego pojawi... :evil: :evil: :evil:
Super!!!!
Bardzo się cieszę - Zuzka z tego co wiem lubi spać w łózku :wink:
p.s. a rybki liczyłaś? :twisted: :twisted: :twisted:

Never

Post » Śro lut 06, 2008 17:00

Gratulacje za zaliczenie :balony:

Mizianki dla pięknej Zuzi :love:
Kicia jest szczęśliwa!!! :D :catmilk:
Ostatnio edytowano Śro lut 06, 2008 18:12 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 06, 2008 17:10

No pewnie, że jest......
W tym domku kocha się zwierzątka :P
Na ścianach wisiały fotki poprzedniego futrzaka - co jeszcze mogę dodać?
No może tyle,ze miejsce pod wanną naprawdę urocze - widziałam jak Zuzik się tam pakuje :P
Kochane kociszcze, teraz ma cały dom do dyspozycji....... :wink:

Never

Post » Śro lut 06, 2008 18:01

Never pisze:W tym domku kocha się zwierzątka :P
Na ścianach wisiały fotki poprzedniego futrzaka - co jeszcze mogę dodać?
No może tyle,ze miejsce pod wanną naprawdę urocze - widziałam jak Zuzik się tam pakuje :P

Jak miło czytać wieści o kocurce 8)
Wiesz, my tu Zuzinkowi kibicujemy od dawna, droga do Twojego bezpiecznego Domu nie była dla niej łatwa, więc nie dziw się, że chłoniemy każde Twoje słowo, które mówi nam o tym, że to piękne kocię wreszcie czuje się dobrze :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lut 06, 2008 19:45

Kilka fotek Zuzi
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 07, 2008 10:45 przez Nightrose, łącznie edytowano 1 raz

Nightrose

Post » Śro lut 06, 2008 20:06

Sama słodycz :!: :!: :!: :D :love:
Czuje się pewnie, bo leży na pleckach rozwalona :ryk:
Ostatnio edytowano Śro lut 06, 2008 20:09 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]