Rumia.Piękna koteczka z ruin pilnie szuka domku!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 15, 2008 9:52 Rumia.Piękna koteczka z ruin pilnie szuka domku!!!!

Czas założyć wątek mojej ulubienicy którą codziennie dokarmiam.Kicia mieszka w ruinach domu.Wcześniej ktoś tam mieszkał ale i tak kotami się nie interesował.Jej mamusia najpierw straciła oko a teraz już woglę jej nie ma.Zostały jeszcze dwie kocice i jeden kocur no i miot kociaków około 6 miesięcznych.Napewno dwie trzykolorowe no i jedna czarna z białym ale tylko ono jest oswojona i nie boi się ludzi.Przychodzi na zawołanie,pakuje się na kolana i domaga głaskania.Wczoraj była u nas bo ją odrobaczałam.Jest kochana,łasi się,mruczy.Może jest ktoś kto da jej dom.Kicia bez problemu korzysta z kuwety.Ma śliczne futerko takie puszyste i gęste.Może jakiś przodek był długowłosy.Jej rodzeństwo jest normalne,gładkie.Kicia czeka na dobry domek!
Obrazek
Obrazek

>.Gonia.<

Od: Wto maja 22, 2007 15:44

Post » Wto sty 15, 2008 21:39

Nikt nie chce pięknej przytulaśnej koteczki.Dzisiaj dowiedziałam się od sąsiadów że ten dom ma zostać zburzony więc koty już nie będą miały schronienia.Pomoc pilnie potrzebna!!!!
Obrazek

>.Gonia.<

Post » Czw sty 17, 2008 19:43

Kicia cały czas czeka na dobry domek.
Obrazek

>.Gonia.<

Post » Czw sty 31, 2008 20:05

A czemuTy jej nie przygarniesz, skoro wszystkim z forum oferujesz opiekę ?

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01