Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2007 23:25

nie wyrobie tutaj...

dałam kotom kolacje, wyszłam na godzinę...wracam a na srodku laptopa leży wielki kwiat, naokoło wszędzie pełno ziemi i różowych kamyczków, któe kupiła Matahari "bo przecież nie będą wygrzebywały kamyczków"...ja głodna jak wilk, ale co...przecież nie będę jadła w takim bałaganie.
Polazłam po odkurzacz kląc po drodze na wszystkie footra tutaj. Poodkurzałam, sprzątnełam kuwety, 40 minut później już odechciało mi się jeść...
Przecież muszę zakropić oczy Chaberce...próby były trzy...nie dam rady, wierzga sie, skacze ucieka...trudno... Matahari wróci to zakropi...

Ale Bazyl ma jeszcze coś z oczkiem...ale łapy wystawia więc przygniotłam go do ziemi i jakoś wkropiłam nieco z buteleczki.

Tylko Irenka patrzy na mnie tym swoim łobuzerskim wzrokiem "no i gdzie ty sie wpakowałaś..."

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob gru 15, 2007 1:44

Tiris, gorzej jak Ci teraz w srodku nocy cala banda charcowac zacznie ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob gru 15, 2007 3:30

Tiris pisze:Ale Bazyl ma jeszcze coś z oczkiem...ale łapy wystawia więc przygniotłam go do ziemi...

No tak, miałaś z Bazylem stare porachunki do załatwienia ;) Na Twoim miejscu spałabym czujnie :lol:

Przy okazji zaproszę na bazarek z kalendarzami http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2697859 Część z tego trafi dla Irenki, Kamy, Chaberki. Nie będą to pewnie duże kwoty, ale może mimo wszystko ktoś się skusi.
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Sob gru 15, 2007 9:39

pobudkę miała o 6:16...potfory..normalnie diabelskie potfory, Spałam z Chaberką Groszkiem, Borysem i Bemolem, nada ranem przypałętała się Zmora...
I zostałam oszczana...któryś gad naszczał na kołdrę pod którą spałam...
Teraz maluchy uskuteczniają gonitwy po całym domu...i nawet widziałą 2 razy z nimi Irenkę :lol:

Tiris

Post » Sob gru 15, 2007 21:17

Tiris pisze:pobudkę miała o 6:16...potfory..normalnie diabelskie potfory, Spałam z Chaberką Groszkiem, Borysem i Bemolem, nada ranem przypałętała się Zmora...

Tiris... nie lubisz słodkich koteczków??? no co Ty???

i proszę zmień stan kotów u mnie...
Bunia w swoim domku...
przybyły: Ira z Lublina (będziemy oswajać) i Tara z Korabiewic...

jestem wykończona po całym dniu w pociągu...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie gru 16, 2007 14:30

jestem załamana...co mi Matahari zrobiła...

Borysio :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Bemolcio :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Tiris

Post » Nie gru 16, 2007 16:46

to co powyżej napisała Tiris... już wyjaśniam...
miałam dziś wizytę przedadopcyjną i panie - matka z córką - zdecydowały się właśnie na Borysa i Bemola... także chłopaki razem, po świętach jadą do swojego domku w Inowrocławiu... dlatego Tiris tak wyje... :lol:

co do Iry... jesteśmy po badaniach... testy ujemne... jutro wynik morfologii z rozmazem... dziewczynka dochodzi do siebie po narkozie... przy okazji obcięte miała pazury... walczyła jak lwica przy wyjeciu z transporterka, ale nie była mi straszna - ręce zabezpieczone i wystarczyło wystawić tyłek do zastrzyku... ale... już leżąc na stole i nie mając siły ruszyć łapą, warczała... :lol: do transporterka z klatki weszła sama, oczywiście głośno wyrażając swoje niezadowolenie... teraz jeszcze stoi w transporterze w dużym pokoju - chcę ją mieć pod kontrolą do całkowitego wybudzenia - i już zaczyna... pozostałe footra omijają klatkę z daleka...

Tara jest po wizycie u weta... temperatura książkowa... osłuchowo pięknie... trochę wrażliwa krtań... na razie panna dostała środek wzmacniający - kopa dla układu immunoligicznego... i obserwacja... bankowo bedziemy czyścić ząbki - stąd jest brzydki zapaszek... Tara ma rewelacyjny apetyt... rano zjadła porządną porcję bozity... po powrocie od weta wsunęła prawie całą saszetkę rc convalescenta mięsnego... teraz śpi za szafką w kuchni... trochę jest przerażona ilością ogonów, ale wołana wychodzi bez problemu... i przymila się... i ociera... moje ogony przyjęły ją bez jednego prychu - przyzwyczaiły się... :lol:

Chaberka chodzi w kołnierzu... warczy... syczy... marudzi... jutro jedziemy do weta... miało być zdejmowanie szwów i mam nadzieję, że będzie... nie wygląda źle rana... oglądam i smaruję...

Irenka dziś też ganiała się przez chwilkę z maluchami... czuje sie bardzo dobrze... nawet nie protestuje przy braniu na ręce...

Spacja chodzi zdziwiona... jeszcze nerwowo rozgląda się wokół siebie... jeszcze nie wierzy...
rozmawiałam z domkiem Buni... panna pięknie je... kuwetkuje... nawet pobawiła się myszką... czuje się jak pani na włościach... :lol:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie gru 16, 2007 19:07

Miło czytać dobre wieści :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie gru 16, 2007 19:49

Matahari :aniolek: Po prostu brakuje mi słów, jesteś wielka!!!
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Nie gru 16, 2007 20:39

biamila pisze:Miło czytać dobre wieści :D

BAJKA-BB pisze:Matahari :aniolek: Po prostu brakuje mi słów, jesteś wielka!!!

Smutno mi...a buuuuuu :placz: :placz: :crying: :crying: :placz: :placz: moje serducho złamało się na pół...

Tiris

Post » Nie gru 16, 2007 22:28

Nadal nie mogę w to uwierzyć. :lol: 8O :mrgreen: :placz:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Nie gru 16, 2007 22:32

Tiris nic nie mówię :twisted: ale mogłabyś ogarnąć pierwszy post w tym wątku, bałagn straszny. :twisted:

Sydney

Post » Nie gru 16, 2007 22:42

Sydney pisze:Tiris nic nie mówię :twisted: ale mogłabyś ogarnąć pierwszy post w tym wątku, bałagn straszny. :twisted:

To jest zamierzone. Ja czekam zawsze pare dni, żeby nie zapeszy i dopiero wtedy zmieniam post.

Poza tym myślę, że usunę nasze footra z pierwszego postu żeby był bardziej czytelny i zostawie same kotki do adopcji...

Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...

Tiris

Post » Nie gru 16, 2007 22:46

Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...

Tiris, Boryś nadal jest "w zasięgu" ;) Możesz chłopaka porwać jak po dobroci Matahari nie oda :twisted:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Nie gru 16, 2007 22:48

Tiris pisze:
Sydney pisze:Tiris nic nie mówię :twisted: ale mogłabyś ogarnąć pierwszy post w tym wątku, bałagn straszny. :twisted:

To jest zamierzone. Ja czekam zawsze pare dni, żeby nie zapeszy i dopiero wtedy zmieniam post.

Poza tym myślę, że usunę nasze footra z pierwszego postu żeby był bardziej czytelny i zostawie same kotki do adopcji...

Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...

Nie, nie, Boryska i Bemola jeszcze nie wyrzucaj, ja też uważam, że trzeba poczekać aż pojadą do domku i pomieszkają tam trochę i dopiero wtedy można uznać, że domek jest fajny :D Ale cała reszta mogłaby być już nieco uaktualniona :twisted:

A te panie wiedzą, że mają chłopaków wykastrować?

Mi też jest trochę smutno... :(

Sydney

[poprzednia][następna]