WINX! piórnik metal. róż i notatnik róż w serca NOWE!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2007 13:05 WINX! piórnik metal. róż i notatnik róż w serca NOWE!!

Witam.
Mam w domu pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie tymczasy. Zdecydowałam się, bo mam miejsce i chęci. Proszę natomiast o pomoc finansową dla nich... Mam dla nich zapas RC Kitten, zostały u mnie odrobaczone kolejny raz, chciałabym je zaszczepić i na ten cel potrzebuję wsparcia... :oops: Mój Wet proponuje Felovax3 w cenie wyjściowej 40, ale obiecał upust. Nie wiem, jak duży. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam

Bazarki w opcji "Kup Teraz", do ceny prosze doliczyć 4 zł na przesyłkę poleconą.

1. Książka NOWA, wyd. Jedność, w sztywnej oprawie, stron 50. Papier kredowy, piękne ilustracje, wydawnictwo specjalizuje sie w książkach bez przemocy, uwrażliwiającej czytelnika. Super na prezent, polecam!
Cena 12 zł.- SPRZEDANE!!

2. Kot Rybołówca, książeczka- puzzle. Na każdej prawej stronie znajdują sie puzzle, 12 elementowe, pod spodem jest taki sam obrazek, jak na puzzlu. 5 obrazków z puzzlami. Pięknie ilustrowana, nowa.
Cena 12 zł. SPRZEDANE!!

3. Kot w butach. Mała ilustrowana, sztywnostronicowa książeczka dla dzieci. Nowa.
Cena 4 zł. SPRZEDANE!!

4. Złota Rybka. Sztywnostronicowa, nowa ksiązeczka dla dzieci. Nowa.
Cena 4 zł. SPRZEDANE!!

5. Metalowy piórnik Winx, różowy, w komplecie dwa ołówki Winx i karteczki do segregatora Winx. Nowe, idealne na prezent pod choinkę albo na Mikołajki!
Cena 19 zł.

Obrazek

Obrazek

6. Pamiętnik, notatnik... Dla dziewczynki, wielbicielki różu. Okładka miękka, taka jakby wypełniona gąbką;) Nowy.
7 zł.

Obrazek

Obrazek

7. Tusze do rzęs, w kpl. czarny podkręcający i niebieski wydłużający. Constance Carrol. Nowe.
Cena za kpl. 5 zł.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 14, 2007 14:43 przez zuzola, łącznie edytowano 4 razy
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Śro lis 14, 2007 13:10

Poproszę nr 1,2,3 i 4. :D
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro lis 14, 2007 13:18

FluszakPluszak pisze:Poproszę nr 1,2,3 i 4. :D

Bardzo, bardzo Ci dziękuję! Wysyłam PW.

zuzola

Post » Śro lis 14, 2007 20:47

W górę, bazarki.

zuzola

Post » Czw lis 15, 2007 11:07

Nikt nie chce piórnika? :(
Wpływy oczywiście rozliczę na wątku.

zuzola

Post » Pt lis 16, 2007 15:54

Wpłynęło 36 zł. od FluszakPluszak, (bardzo dziękuję!!!) to wystarczy na szczepienie jednego kociaka (mam nadzieję). Brakuje na szczepienie drugiego, niestety, nie mam kasy, żeby je sfinansować. Dzisiaj pojadę zaszczepić maluchy, boję się ryzykować...
Proszę, rzućcie okiem na bazarki, piórnik jest nowy, zapinany na ekspres, w kpl. z ołówkami i karteczkami, super na prezent!

zuzola

Post » Pt lis 16, 2007 21:59

Podrzucam - niestety nie mam nikogo coby mu dać piórnik :oops:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45