Mam w domu pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie tymczasy. Zdecydowałam się, bo mam miejsce i chęci. Proszę natomiast o pomoc finansową dla nich... Mam dla nich zapas RC Kitten, zostały u mnie odrobaczone kolejny raz, chciałabym je zaszczepić i na ten cel potrzebuję wsparcia...

Bazarki w opcji "Kup Teraz", do ceny prosze doliczyć 4 zł na przesyłkę poleconą.
1. Książka NOWA, wyd. Jedność, w sztywnej oprawie, stron 50. Papier kredowy, piękne ilustracje, wydawnictwo specjalizuje sie w książkach bez przemocy, uwrażliwiającej czytelnika. Super na prezent, polecam!
Cena 12 zł.- SPRZEDANE!!
2. Kot Rybołówca, książeczka- puzzle. Na każdej prawej stronie znajdują sie puzzle, 12 elementowe, pod spodem jest taki sam obrazek, jak na puzzlu. 5 obrazków z puzzlami. Pięknie ilustrowana, nowa.
Cena 12 zł. SPRZEDANE!!
3. Kot w butach. Mała ilustrowana, sztywnostronicowa książeczka dla dzieci. Nowa.
Cena 4 zł. SPRZEDANE!!
4. Złota Rybka. Sztywnostronicowa, nowa ksiązeczka dla dzieci. Nowa.
Cena 4 zł. SPRZEDANE!!
5. Metalowy piórnik Winx, różowy, w komplecie dwa ołówki Winx i karteczki do segregatora Winx. Nowe, idealne na prezent pod choinkę albo na Mikołajki!
Cena 19 zł.

6. Pamiętnik, notatnik... Dla dziewczynki, wielbicielki różu. Okładka miękka, taka jakby wypełniona gąbką;) Nowy.
7 zł.

7. Tusze do rzęs, w kpl. czarny podkręcający i niebieski wydłużający. Constance Carrol. Nowe.
Cena za kpl. 5 zł.