Promyku, witam Cię z rana i szukam Ci domku jak tylko (w ograniczony sposób) mogę...
Bądź dzielnym kotkiem, pokazuj się pięknie na pierwszej stronie, dbaj o siebie, nie przeziębiaj, żebyś był wesoły i zdrowy, jak już Ci ze wszystkimi ciotkami zorganizujemy twoich Własnych Dużych
Słonko, czemu Ty jeszcze czekasz?.. przecież już 2 kotki działkowe poszły do domów, 1 na tymczasie, 1 w lecznicy, w której długo zostać nie może... przecież w wakacje kilka dziłakowiczów poszło do wspaniałych domów.. Czemu jeszcze nie przyszedł czas na Ciebie? proszę, kto pomoże?..
czy ktoś widzial sie ostatnio z Promykiem? Iwcia - co u niego? Pisałyscie, że trudna sytuacja na działkach (a w którym rejonie Łodzi to, jeśli moge spytać?) czy wszystko z nim ok? jest tam więcej kotów?
w zeszłym tygodniu Promyk pomimo pogody miał się całkiem dobrze... jednak jak zwykle czekał przy furtce, a po wejściu domagał się pieszczot... jest naprawdę słodki, bryka z radości jak tygrysek, gdy nas widzi. jutro iwica będzie na działkach, więc skontroluje jak się Promyk ma... czy ktoś może pomóc?..
Ja mam tylko pomysł ... żeby zmienić tytuł na bardziej wyraźny - poszukujący domu, coś z zimnem i działkami, koniecznie I może jakaś większa, aktualna, jak się da ... fota na pierwszej stronie ... Gdzie te działki Może chcociaż ciepłe ciuchy podrzucić Mam kilka rzeczy, miały być dla Buni, Bunia w domku, może Promykowi ... ja wiem, DT byłby lepszym rozwiązaniem, ale
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]