Mała1 pisze:
a o Cici nie zapomniałam, chciałam Tobie zostawić przyjemność przedstawienia pupilki, tym bardziej,ze fotki nie miałam
wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:
a o Cici nie zapomniałam, chciałam Tobie zostawić przyjemność przedstawienia pupilki, tym bardziej,ze fotki nie miałam
tangerine1 pisze:Cicia jest boska
zagaduje, mruczy, ugniata
Iwony nie mozna oderwac od klatki w której siedzi koteczka
iwona_35 pisze:tangerine1 pisze:Cicia jest boska
zagaduje, mruczy, ugniata
Iwony nie mozna oderwac od klatki w której siedzi koteczka
DOKłADNIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny jak mnie szukają, to tylko w jednym miejscu
skaskaNH pisze:A ja chociaz dorzuce sie bazarkiem - zapraszam serdecznie:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2299056#2299056
myszoskoczek pisze:wiecie, tak sobie pomyślałam, że może ktoś kiedys poprowadziłby taki hotelik wakacyjny dla kotów? z wynagrodzeniem za opiekę itp.?
Może to byłby sposób na parę groszy, a jednoczesnie koty nie byłyby oddawane do schronisk na wakacje? Można zrobic akcję reklamową...
Oczywiście to musiałoby być zadanie uboczne, bo pewno niskodochodowe, ale zawsze coś.
Tak sobie pomyślałam...
Mała1 pisze:myszoskoczek pisze:wiecie, tak sobie pomyślałam, że może ktoś kiedys poprowadziłby taki hotelik wakacyjny dla kotów? z wynagrodzeniem za opiekę itp.?
Może to byłby sposób na parę groszy, a jednoczesnie koty nie byłyby oddawane do schronisk na wakacje? Można zrobic akcję reklamową...
Oczywiście to musiałoby być zadanie uboczne, bo pewno niskodochodowe, ale zawsze coś.
Tak sobie pomyślałam...
pomysł jest fajny, ale niestety ,zeby móc brac pieniązki za opiekę nad cudzymi kotkami trzeba mieć super warunki.
Tak przynajmniej myślę, osobne boksiki, bo przeciez moga sie pogryżć, super sterylne warunki, bo choróbska moga mieć pozywkę, jakies lampy odkazające po kazdym kocie itd.
Ogólnie trzebaby w taki hotelik włożyć masę kasy, ale zajęcie byłoby fajne
a instytucja ,,domowego ,,domku na wakacje juz istnieje i takie domki są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 207 gości