Fundacja Felis z Lublina – jedna Cudowna Osoba (KasiaD), jeden niewielki lokal plus prywatne mieszkanie, setka kotów i rosnące długi. Gdybym napisała, że bywa jej ciężko, byłoby to ogromne niedomówienie
Kasia D. pisze:Mam ok. 100 kotów pod opieką. Tymczasów u ludzi nie liczę.
Jedno jest pewne: potrzebna jest pomoc finansowa lub w naturze ( karma)
Najgorzej jest zawsze od 15 do 25-go każdego miesiąca. Wtedy na koncie jest jednocyfrowa liczba a ja pożyczam po sąsiadach i znajomych po parę groszy...
Dziennie na jedzenie i żwir idzie 60-70zł. Plus wet.
Nie mogę pomóc tym kotom inaczej, jak poprzez bazarek.
To wszystko poniżej, to efekt mojej słabej woli

Aukcja trwa tydzień od pierwszej oferty, każdy zestaw licytujemy oddzielnie. Wpłata na konto Felisowskie, wysyłka na mój koszt. Prosimy także o adopcje wirtualne – przybyło sporo maluszków, które wymagają szczególnej (czytaj: kosztownej

Kocie skarpetki: rozmiar teoretycznie 39-41, w praktyce uniwersalny, start od 5 zł

Kocie gumeczki do włosów: obrzydliwie kiczowate

Kocie naklejki: jeden bloczek ma ok. 8x12 cm, w zestawie 3 rożne bloczki, są trzy jednakowe zestawy

Kocie notesy: 8 sztuk od 10 zł za komplet. Nówki oczywiście (szkoda mi było używać

Żółty: 16 kartek w kratkę A5
Zielony: 32 kartki w kratkę A5
Serduszka: ok. 8 cm, pastelowe różnokolorowe kartki
Notesik większy: 46 kartek w kratkę A6
Notesiki Rachael Hale: format A7, białe kartki
I to, co niezmieściło się na zbiorczym zdjęciu: kartki „przypominajki” samoprzylepne, 8 cm, 30 kartek w bloczku, fioletowe z rudym kotem i z na wpół pożartą myszą