Kiedy kilka lat temu rejestrowalam sie na forum bylam wlascicielka psa i kota,wtedy bylam jeszcze normalna

Z zainteresowaniem przegladalam forum aby dowiedziec sie jak najwiecej o kotach, nie wiedzialam jeszcze,ze zwierzeta zawladna moim zyciem,ze nic innego oprocz nich nie bedzie sie dla mnie liczyc,ze beda sensem mojego istnienia i to z nimi bede wiazala przyszlosc.Slowa te zapewne brzmia jak wypowiedz jakiejs psychicznie chorej fanatyczki

Jednak wyroslo ze mnie to co wyroslo(trzeba zaznaczyc,ze trafilam na forum jako stosunkowo mloda osoba zeby nie powiedziec dzieciak

) i wlasnie przez to co czuje mam wrazenie,ze jestem lepsza od innych rowiesnikow.Mam w zyciu cel,zainteresowanie,ktore wypelnia caly moj wolny czas.Nie bojmy sie kochac zwierzat,nie trzeba byc wariatem-odludkiem aby miec liczne stadko i pomagac zwierzakom w potrzebie. Pomimo duzej liczby zwierzat znajduje czas na nauke,przyjaciol,chlopaka i jestem bardzo szczesliwa
I to szczescie odnalazlam wlasnie dzieki forum.Obecnie opiekuje sie 4 kotami,2 psami i koniem,chcialabym poswiecic im w pelni ten watek.Mam nadzieje,ze ktos od czasu do czasu tu zajrzy,przypomni sobie czasy kiedy prosilam o pomoc przy ratowaniu zycia moim skarbom

Juz wkrotce zdjecia

Pozdrawiam