Mój piąty kot - barbarzyńska Salome - Ziemowit moja miłość

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 04, 2006 21:11

Salomciu tylko w koci pracoholizm nie wpadnij ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro sie 09, 2006 14:03

My, Czarni, musimy ciężko pracować a świat znów się zachwyca jakąś blądi! :twisted:
My, Czarni mamy dość dyskryminacji! :twisted:
Obrazek

A oto muzyka na dziś, jutro, pojutrze i tak gramy do końca świata!

Pozdrawiam - Salome Z Radykalnej Frakcji Czarnych Panter

P.S. Przyznajemy się do wszystkich zamachów bombowych! :twisted:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Śro sie 09, 2006 21:04

Salome nam się zrdykalizowała. Uważj, bo jeszcze powstanie Front Wyzwolenia Salome!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Sob sie 12, 2006 10:13

Zbyt wiele było tych stresów na małą Salomcię. Doszła w końcu do wniosku - poniekąd bardzo słusznego :P - że seks jest dobry na wszystko i dostała swoją pierwszą rujkę :lol:

Co za schiza! :!: Normalnie Salomcia miauczy altem. Teraz na zmianę - raz po swojemu, delikatny alcik, a za chwilę jak sobie nie ryknie sążnistym tenorkiem. A potem takie małe "miau?" jakby sama była zdziwiona, kto to porykuje :lol: :lol: :lol:
Śmiejemy się, bo Zosia mówiła, że ten work song, co znalazłem dla naszej Radykalnej Czarnej Pantery zupełnie nie pasuje, a teraz ten tenorek to akurat rasowo blusiorowaty :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Sob sie 12, 2006 10:27

To macie wesoło :smiech3: a jak koncerty Salome przyjmowane sa przez pozostale futerka, oklaskom nie ma końca :wink: ?
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob sie 12, 2006 10:55

Fraszka pisze: oklaskom nie ma końca :wink: ?
:ryk: trafiło, że arie dedykowane są... Cykosi czyli Cykosia robi uniki i nawiewa, a za nią rycząca tenorkiem Salome :ryk:

tak normalnie, bez rujki Salomciowej to Cykosia nie bawi się z kotami i izoluje od wszystkich, no - chyba że właśnie z Salomką. Tylko z nią uprawia gonitwy, co daje się zauważyć bo - tłuścioszka - tupie głosniej, niż inne. I tylko z Salomką usypia przytulona w fotelu 8O

ziemowit

Post » Sob sie 12, 2006 11:17

ziemowit pisze:Co za schiza! :!: Normalnie Salomcia miauczy altem. Teraz na zmianę - raz po swojemu, delikatny alcik, a za chwilę jak sobie nie ryknie sążnistym tenorkiem. A potem takie małe "miau?" jakby sama była zdziwiona, kto to porykuje :lol: :lol: :lol:

Dokładnie, jak opisujesz (włącznie z tym końcowym krótkim i delikatnym miau :D ) miałam okazję słuchać koncertów mojej pierwszej koteczki Zuzi, która jeszcze jakiś czas po sterylce nie zaniedbała swoich solowych występów. Dla moich uszu była to prawdziwa schiza, sasiadów nigdy nie smiałam o to spytać. :wink:

Cykosi chyba współczuć trzeba takiej, szczególnie teraz przytulnej kolezanki. :roll:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto sie 15, 2006 14:34

Sążnisty tenorek mija... Salomka jeszcze nieco nieprzytomna ale wczoraj ganiała z Aurelką jak perszing :lol: Co to będzie, jak oprzytomnieje całkiem? :conf:

Ze sterylką poczekamy na jeszcze może z jedną rujkę - tak sobie pomyślałem, że niech troszkę kocinka się rozrośnie, bo ona taka chuda glizdeczka :roll:

ziemowit

Post » Śro sie 16, 2006 8:05

Przyznajcie się- będzie Wam brakowało blusiowego tenorka :lol: Bo wg większości lepsza chuda glizdeczka niż parówa we flaku (czyt. puszyste futro) :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro sie 16, 2006 12:24

Slonko_Łódź pisze: Bo wg większości lepsza chuda glizdeczka niż parówa we flaku (czyt. puszyste futro) :)
chudy kotek nadaje się tylko do gotowania, na rosół, a taki tłuściejszy to i pieczony może być :P

ziemowit

Post » Śro sie 16, 2006 12:25

Slonko_Łódź pisze: Bo wg większości lepsza chuda glizdeczka niż parówa we flaku (czyt. puszyste futro) :)
chudy kotek nadaje się tylko do gotowania, na rosół, a taki tłuściejszy to i pieczony może być :P

ziemowit

Post » Śro sie 16, 2006 14:30

A kefir z kotka? a marynowany? a peklowany? tatar? mnóstwo sposobów na chudego kotka..... A tłusty tylko do smażenia i pieczenia.... I to nie w folii bo juz niedobry taki ociekający tłuszczem....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt sie 18, 2006 15:26

Salomka troszku zazdrosna... Bawi się z Aurelką, ganiają razem i uczy ją różnych rzeczy, ale...
Powiedziała mi tak:
Wiesz co, Ziemowit - ja nie będę latać za tą myszką jak głupia, masz sobie Aurelkę... ja i tak wiem, że jestem ładniejsza :evil: Obrazek

ziemowit

Post » Sob sie 19, 2006 23:46

Dla odmiany Salomka dzisiaj polowała na Helikopter 8O
To taka ekstrawagancja małej czarnej laleczki. :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Czw sie 31, 2006 11:03

Radykalna Frakcja Czarnych Panter schudła coś ostatnio...
...i nie może się zdecydować, na co ma polować, próbuje na wszystko :roll:

Czyli Salomka w duotne :P
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sie 31, 2006 11:07 przez ziemowit, łącznie edytowano 1 raz

ziemowit

[poprzednia][następna]