bardzo prosze usunac ten watek dzieki ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 28, 2006 12:38 bardzo prosze usunac ten watek dzieki ..

Wedle zyczenia jest temat a w nim umieszczony rowniez Manius :lol: Fredziolinko u nas dobrze wszystko na dobrej drodze by kociaki nam zaczely wskakiwac na kolana ale to jeszcze troszke potrwa natomiast na dzien dzisiejszy kociaki sa przeurocze bawia sie tak pieknie razem ze zamiast moja corcia ktora powinna spac przyglada sie i smieje z naszych babli (kociakow) poniewaz upodobaly sobie jej pokoj do zabawy bo tam jest wiele ciekawych zeczy do naszego pokoju wchodza tez ogladaja z nami filmy i programy haha ładnie jedza to co im sie poda a dzis to mialy wyzerke bo ugotowalam im filecik z kurczaka dodalam jedna saszetke z drobiem i wciagnely jedzonko az im sie uszka trzesly kociaki wychodza juz w dzien po troche pokazuja sie i spowrotem do lazienki ida postawilam im dzis umyty i wywietrzony koszyk do spania zobaczymy jak beda chcialy w nim posiedziec dlugo :D poza tym lubia siadac na parapet i zagladac do okna sasiadka nie moze sie nadziwic jaki to piekny Buranius w okienko zagladal bo Manius nie bardzo cos mu sie chcialo pokazywac no to tyle Fredziolinko cierpliwosci kochana nie dzieje sie nic zlego wiec nie pisalam za wiele bo o czym ? pozdrawiam serdecznie kochani pa
Ostatnio edytowano Śro mar 29, 2006 18:53 przez szramka, łącznie edytowano 1 raz

szramka

Od: Śro mar 22, 2006 21:43

Post » Wto mar 28, 2006 12:41

piekne zakocenie , bracia są razem ,rodzinka w komplecie i szczęśliwa :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto mar 28, 2006 17:45

Szramko, niepotrzebnie założyłaś zupełnie nowy wątek, trzeba było zmienic tytuł w poprzednim, bo Fredziolina i reszta kibiców ciągle Cię wywołuja w tamty starym.

Podam im jakby co link do tego watku.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto mar 28, 2006 18:05

Agn jestem zakrecona i nie wiedzialam ze tak mozna zmienic tylko tytul kurcze dzieki ze pomyslalas zeby podac link mam nadzieje ze znajda mnie tam dzieki jeszcze raz pozdrawiam pa

szramka

Post » Wto mar 28, 2006 18:08

szramka, właśnie w tej sprawie czeka pw do Ciebie
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Wto mar 28, 2006 19:33

Tak to jest jak sie nie zna na zeczy :oops: sorki za zamieszane mam nadzieje ze wszyscy tutaj beda pisali zapraszam serdecznie pa

szramka

Post » Wto mar 28, 2006 20:14

No to jak bracia? :D

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Wto mar 28, 2006 21:04

Bracia maja sie super :D

A ja martwie sie Franie, on nie je od 3 dni :cry:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro mar 29, 2006 7:48

Witam serdecznie wstyd mi bardzo :oops: ze narobialm tyle zamieszania zmienilam juz temat w poprzednim watku zupelnie nie wiem jak to odkrecic wszystko zeby ponownie tam pisac poprostu nie wiedzialm jak to sie robi wiec zalozylam nowy watek (myslalam ze o to chodzilo) wiec chcialabym poznac wasze zdanie co dalej czy piszemy dalej tam czy tu pozostajemy i ciagniemy nasze posty jeszcze raz bardzo Was przepraszam :oops: a czy mozna ten watek usunac i zostac przy poprzednim ? a co do kociakow to maja sie swietnie broja na calego Manius znalazl sobie nowa zabawke firanke ktora sie bawil i wspinal sie po niej mam zamiar ja usunac z pokoiku corki Burasiu jest niezlym zaczepnisiem z Mankiem ganiaja sie i czaja na siebie a pozniej skacza i wydurniaja na calego ale to dobrze bo inaczej bym nie wiedziala ze mam koty w domu haha poza tym ok Mankowi spodobal sie koszyk bo wczoraj wlazl sobie do niego mysl sie i polezal do poki Buranius go nie pogonil i byla zmiana .Fredziolinko przykro mi ze kociak nie je ale Ty masz wielkie doswiadczenie z kociakami wiec napewno wiesz co zrobic ja dopiero zaczynam wiec mam zielone pojecie o kocurkach mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze .Trzymam kciuki .Czekam na Wasze zdanie
szramka

szramka

Post » Śro mar 29, 2006 7:56

Moim bardzo skromnym zdaniem, należy kontynuować poprzedni wątek. Jest on już ładnie rozbudowany i i traktuje o samym początku zakocenia. szramko, nic się nie stało :D Jeśli zdecydujesz się zamknąć ten wątek to w tytule wpisz, że prosisz moda o jego zamknięcie i to wszystko. Decydujcie się szybko, bo chcę się wpisać i nie wiem gdzie :lol:

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Śro mar 29, 2006 8:01

dzioby125 pisze:Moim bardzo skromnym zdaniem, należy kontynuować poprzedni wątek. Jest on już ładnie rozbudowany i i traktuje o samym początku zakocenia. szramko, nic się nie stało :D Jeśli zdecydujesz się zamknąć ten wątek to w tytule wpisz, że prosisz moda o jego zamknięcie i to wszystko. Decydujcie się szybko, bo chcę się wpisać i nie wiem gdzie :lol:

Ja tez tak uważam :wink:

wiec Szramko pisz na poprzednim watku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41412

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro mar 29, 2006 9:50

moim zdaniem tez w poprzednim ale napisz trochę o dokoceniu braciszkiem :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53