Pomoc dla KROPKA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 07, 2025 19:40 Pomoc dla KROPKA

Nie wiem jak zacząć, nie będę tworzyć rzewnych opowiadań, Kropek to nie jeden z tych kotów fundacyjnych, które rzucają na kolana swoją historią, i na całe szczęście!

Kropek to szczęśliwy grubasek w średnim wieku, który raz miał szczęście że porzucony zimą i walcząc z wirusem trafił na moją działkę, ale który miał pecha, że coś mu wyskoczyło na uchu, może od słońca.. a może tylko skutek bójki z innym kocurem, ale obawiam się że nie. Wisi groźba raka. Żyję w niepewności. :(

Miałam już kota z nowotworem złośliwym, szybko postępował i mimo podjętej walki padła decyzja by nie wybudzać z narkozy podczas operacji, pani wet stwierdziła że rak zbyt nacieka na gardło i kot tylko będzie cierpiał. :cry:

Kropek jest w innej sytuacji, ma masę energii w sobie, ogromny apetyt, jeśli to rak, to w innym stadium i wierzę że może jeszcze długo cieszyć się życiem.

Jego historia tutaj: viewtopic.php?f=56&t=223572&p=12977798#p12977798

Staram się zebrać środki na wizytę, leki, być może badanie histo, nie wiem ile to wyniesie, dawno nie miałam kota z nowotworem. Wiem tylko, że na dzień dzisiejszy jestem zmuszona prosić o pomoc. :oops: Długa historia.
Jeśli ktoś może wesprzeć walkę o jego zdrowie, to będę bardzo wdzięczna. :(

https://zrzutka.pl/kbggav

Paulusek

Od: Pt wrz 02, 2011 9:45

Post » Nie paź 12, 2025 5:50 Re: Pomoc dla KROPKA

Podniosę wątek.
Kciuki
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon paź 13, 2025 23:42 Re: Pomoc dla KROPKA

:piwa:
Zbiórka stoi w miejscu niestety mimo że udostępniam na fejsie.

Paulusek

Od: Pt wrz 02, 2011 9:45