» Czw gru 04, 2014 20:05
Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(
cyt z FB
Dziś przyszły wyniki Mikiego , rudego seniora który tydzień temu miał usuwanego guza na języku i nie mam dobrych wieści , wynik biopsji potwierdziły że to jest rak złośliwy , od jutra walczymy , będzie dostawać jad tarantuli i inne leki , będzie też miał jutro pobierana krew aby zbadać poziom cukru.
Laki też nie daje o sobie zapominać , znów ma '' kamienny pęcherz '' i jest bardzo ciężko go odsiać , i znów jest na nospie , zobaczymy jak będzie jutro , czy nie będzie trzeba też jutro z nim do weta ...
Dziś jest 5 rocznica śmierci mojej Taruni [*] , suni w typie ONka , już tyle czasu minęło , a serce dalej płacze , Taruniu moja kochana , zawsze będę o tobie pamiętać , zawsze ... Fibuś wielkimi krokami sie do ciebie zbliża , tez ma raka , i tez w podobnym miejscu , tez rejon oka i oczodołu , boże to tak boli jak odchodzą ci ,których tak bardzo kochamy , Fibi jest coraz słabszy i ten dzień niebawem nastąpi
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.