ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 25, 2014 12:23 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

jozefina1970 pisze:
martazd pisze:Spróbuj mailowo z dr Elwirą Buczek się skontaktować, może będzie miała pomysł.

Bardzo dziękuję za namiar na panią doktor. Ale czy mailowo coś da się doradzić? Jestem umówiona na piątek w naszej lecznicy, na konsultację - chyba pojadę, żeby to pani doktor, która ją leczyła, obejrzała. Kota po sterylce, szczepieniach miała być wypuszczona ale... wyszło inaczej :-)
Czyli takie usunięcie oczka to poważna sprawa jest? :-(
Teraz to się zdenerwowałam.

Nam mailowo doradziła w kwestii tej kotusi: https://www.facebook.com/poznanskiekoty ... =3&theater
Kotka super widzi i śmiga po szafkach :)

Oczywiście najlepiej byłoby kota pokazać wetowi, ale każde wskazówki (nawet mailowe) mogą okazać się przydatne.

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Wto lis 25, 2014 12:27 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

martazd, postaram się skontaktować z panią doktor, dzięki!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 25, 2014 12:39 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

Dziewczyny mam pewne zastrzeżenie odnośnie robienia ogłoszeń kotów ślepaczków, a mianowicie tego, że dodajecie złe numery telefonów do danych ogłoszeń.
Przed chwilą dzwoniła Pani która chce adptować kota Łondera (Wondera) ? z Wejherowa, a w kontakcie był numer od mnie, ja kota nie znam i nie mam z nim nic wspólnego. To nie jest pierwszy raz, inna Pani wprost mnie nagabywała o kotkę z Będzina, nie chciała wierzyć, że ja kota nie znam i nie mam z nim nic wspólnego. Jak wprowadzacie ogłoszenie to piszcie je z numerem osoby która za kota jest odpowiedzialna, bo z tego co wiem ta osoba która ogłoszenia robi również odsyła ludzi z kwitkiem, mówiąc że ona tylko ogłoszenia robi, prosze dzwonić pod numer z ogłoszenia, a np jest numer do mnie, który jest zły.Tracicie domy....
proszę również o wykasowanie mojego numeru z ogłoszeń. numer podam na PW, proszę żeby osoba odpowiedzialna za ogłoszenie skontaktowała się ze mną.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Wto lis 25, 2014 13:05 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

OlaLola pisze:Dziewczyny mam pewne zastrzeżenie odnośnie robienia ogłoszeń kotów ślepaczków, a mianowicie tego, że dodajecie złe numery telefonów do danych ogłoszeń.
Przed chwilą dzwoniła Pani która chce adptować kota Łondera (Wondera) ? z Wejherowa, a w kontakcie był numer od mnie, ja kota nie znam i nie mam z nim nic wspólnego. To nie jest pierwszy raz, inna Pani wprost mnie nagabywała o kotkę z Będzina, nie chciała wierzyć, że ja kota nie znam i nie mam z nim nic wspólnego. Jak wprowadzacie ogłoszenie to piszcie je z numerem osoby która za kota jest odpowiedzialna, bo z tego co wiem ta osoba która ogłoszenia robi również odsyła ludzi z kwitkiem, mówiąc że ona tylko ogłoszenia robi, prosze dzwonić pod numer z ogłoszenia, a np jest numer do mnie, który jest zły.Tracicie domy....
proszę również o wykasowanie mojego numeru z ogłoszeń. numer podam na PW, proszę żeby osoba odpowiedzialna za ogłoszenie skontaktowała się ze mną.

Osoba ogłaszająca Ślepaczki ogłasza również inne biedy pokazywane na FB. Przekażę Jej Twoje uwagi, być może zdarzyło Jej się pomylić. Bardzo nam przykro, jeśli tak się stało! Nie mieliśmy dotąd takich zgłoszeń. Materiały czerpie z naszej tablicy na fb. Nie jest forumowiczką, więc nie wiem jak ma się z Tobą skontaktować. Może podasz e-mail?
Może ja mogę pomóc?
Poproszę o sprecyzowanie przy jakim kocie mam usunąć nr telefonu? Czy chodzi o tekst znajdujący się na fanpage'u Ja Pacze czy tu na forum?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 25, 2014 13:23 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

OlaLola pisze:Dziewczyny mam pewne zastrzeżenie odnośnie robienia ogłoszeń kotów ślepaczków, a mianowicie tego, że dodajecie złe numery telefonów do danych ogłoszeń.

Sprawdziłam jeszcze kotki ogłaszane na www- nie ma tam kotów od Ciebie, w zakładce kotów, które znalazły domy, od razu zaś są usuwane telefony kontaktowe. Dlatego proszę napisz, jakie koty -ślepaczki zgłaszałaś do nas celem ogłaszania i szukania domu. Przypomnij także mi nr tel. na pw, sprawdzę czy występuje pod ogłaszanymi obecnie kotami.
Działamy w ten sposób,że ogłoszenie o kotku-tekst i zdjecie są przeklejane bez zmian z miau , bądź z maila fb

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lis 25, 2014 17:59 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

http://olx.pl/oferta/londer-mlody-pingw ... c8d67e8b74 mój numer, nie mój kot

mój numer widnieje przy Bubie i Farcie, ale to są koty z Fundacji, z którą współpracuje więc wiem do kogo w razie czego przekierować kontakt.
Widocznie wkradł się błąd, jak się dodaje ogłoszenie na olx to wyświetla się "lista numerów" pech chciał, że dziewczyna źle kliknęła, nie sprawdziła, wkradł się mój numer. Takie wnioski wysuwam, skoro tylko mnie się to trafiło. I zapomniałam dodać, ludzie dzwoniący powołują się właśnie na olx na inne portale ogłoszeniowe nie.

OlaLola

Post » Wto lis 25, 2014 18:05 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

Olu, przy Farcie jest inny numer niż przy Łonderku, zerknij

Łonderek ,Wejherowo, kontakt Agata tel.514......
http://olx.pl/oferta/londer-mlody-pingw ... c8d67e8b74

Fart ,Tarnowskie Góry, kontakt brak imienia , tel. 516....
http://olx.pl/oferta/fart-piekny-mlodzi ... 79Fz9.html

Buba , Tarnowskie Góry, tel. 516.... także
http://olx.pl/oferta/buba-towarzyska-ki ... c8d67e8b74

czyli tel. 514.... to także Twój numer (drugi)?

alessandra

Post » Wto lis 25, 2014 19:13 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

nie, nie 514 to mój innego nie mam.
U Buby i Farta jest bezpośredni do opiekunki kotów 516 ( ja źle spojrzałam, zasugerowałam się pierwszymi cyframi co w ogłoszeniu są pokazane, a numeru "nie rozwinęłam")
jednak tym bardziej dziwne skąd mój numer u Łondera, bo ja kota nie znam. choć niewątpliwie bardzo podobny do Jogiego co kiedyś u mnie był, nie mniej jednak ja jestem ze śląska, a kot w Wejherowie, no i ogólnie nie mój.

OlaLola

Post » Śro lis 26, 2014 11:25 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

Hej :) moj Dante umowiony na wtorek do okulisty. Bede wiedziala czy cos sie jeszcze da z oczkiem poprawic czy juz takie po prostu zostanie. Od jakiegos czasu nie widac juz zadnych zmian na lepsze, mysle, ze to po prostu juz w tej chwili blizny na rogowce, no ale stwierdzo to Pani okulistka, bo te nasze wetki, do ktorych jezdzimy na co dzien nie znaja sie az tak dobrze na sprawach oczu. Poza tym Dante cudowny, wspanialy i kochany. Odkad zostal wykastrowany to nie siusia. Jest niesamowicie pocieszny, radosny i przymilny. Jego obecnosc sprasia mi wiele radosci :) przykro mi bedzie sie z nim rozstac...

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro lis 26, 2014 11:28 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

michalinadzordz pisze:Odkad zostal wykastrowany to nie siusia. ...

yes yes yes!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 26, 2014 11:41 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

czarno-czarni pisze:

yes yes yes!!!!

bo kastracja wiele problemów rozwiązuje, czasem tak sobie myślę,że gdyby ją poszerzyć na męską ludzkość , chociaż w 80% , nie byłoby wojen 8)

alessandra

Post » Śro lis 26, 2014 11:48 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Grosik [*]

alessandra pisze:
czarno-czarni pisze:

yes yes yes!!!!

bo kastracja wiele problemów rozwiązuje, czasem tak sobie myślę,że gdyby ją poszerzyć na męską ludzkość , chociaż w 80% , nie byłoby wojen 8)

Alessandra uwazaj zeby TZ nie przeczytal :D

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro lis 26, 2014 11:54 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -

dlatego dyplomatycznie napisałam 80%, zawsze mogę się wyłgać, że jego do tej części nie zaliczam :lol:

Z Dantem już spokój, oby tylko jeszcze Santi jakoś :ok: :ok: :ok:

alessandra

Post » Śro lis 26, 2014 13:47 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -

lista wsparcia na listopad:

1. Niebieska Obrazek pod opieką kotiki

-leczenie

2. Dante ze schronu Obrazek dt michalinadzordz

- leczenie

3.Maluch ze schronu w Czartkach Grosik ObrazekObrazek dt mamaGiny

-leczenie/zabieg

4.Ichi dt Obrazek marta765

viewtopic.php?f=1&t=160175&p=10849468#p10849468
-zabieg

5. Pamela pod opieką dorcia44 Obrazek

-leczenie

Żuczek Obrazek białaczkowy kotek niedowidzący, pozostał po zmarłej - objęty specjalnym patronatem Klubu Ślepaczków w kwocie 60zł /miesiąc -dt Bożena z Wiśniewa
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro lis 26, 2014 14:18 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - listopad podsumowanie

Wpływy na nasze nowe konto stan na dzisiaj to : 275zł -darczyńcom pięknie dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

[poprzednia][następna]