WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 12, 2014 21:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- kto wytresuje Amelkę

Tak - właścielka ( ponoć ) Pyniuni orzekała, ze kotka jednak nie odda, bo " się mąż i córka nie zgadzają"

Ile w tym prawdy nie wiem i nie mam siły dochodzić. Aleśmy ( czy raczej nam ) kotka zorganizowano.......no co się będzie Koteczekanusi nudziła.

Kot słuchajcie jest chyba zdrowy.....w każdym razie nie bardzo chory. Chudy, zarobaczony, niesterylizowany, i dziwacznie szczepiony ( albo tylko takie naklejki mieli na allegro).......KTO to wie? W każdym razie ciachniemy i do wzięcia.

Kotkinsowi się OCZYWISCIE podoba - taka biała Brunia ( Brunhilda znaczy - od tej co miała przebaczać.......)

KOTKINS - a miałaś się na razie nie chwalić póki kot do Wawki nie dojedzie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro mar 12, 2014 21:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- kto wytresuje Amelkę

Na powywyższanie sie i tradycyjne nicnierobienie ( malorobienie ) przyjdzie jeszcze czas.

Aaa bym zapomniała Pyza też szuka jakby ktoś zapomniał - TYYY Kotkins a moze im wspólny wątek walnąć? W sumie Pyza to też pers ( spróbuj powiedzieć ze nie! ):-)

Tak w sumie to Pyza ma bardzo bardzo mglisty ślad czegoś......ale na razie tak mglisty, ze nie ma o czym

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro mar 12, 2014 21:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

ja właśnie analizuję dojazd pkp do Wałbrzycha :twisted:
jest ktoś z Wałbrzycha na forum?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 12, 2014 21:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Zdjecia Brunhildy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw mar 13, 2014 8:56 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam linki

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro mar 12, 2014 22:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Prawie jak Amka tylko wzrok łagodniejszy.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 12, 2014 22:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Taka trochę skośno oka

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Śro mar 12, 2014 22:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Teraz jest ładna, ale będzie zjawiskowa, jak ją koteczekanusi na prostą wyprowadzi :ok: :ok:. A jak u niej z charakterem, wiecie już?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 12, 2014 22:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Amka jest biała, a ta raczej kremowa. Chyba, że to kwestia aparatu.
Ale ogon ma zacny całkiem.
Co na jej ogon mówi kotkins - ogonofil?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro mar 12, 2014 22:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

A widziałyście tego rozpaczliwie nieszczęsnego persa w schronisku w Poznaniu?
https://www.facebook.com/poznanskiekoty
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw mar 13, 2014 7:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Oczywiście, ze widziałyście, nawet rozpoczęto akcję ratunkową. I chyba byłoby nawet dt..... noo w pewnych okolicznosciach przyrody.Ale to Kotkinsa działka, jej rejon. Kotkins kota z kocim katarem do Leona nie weźmie - no way.

Postanowiłyśmy najpierw działać a potem pisać. I tego się trzymamy. Poza tym trzeba zapracować na opinię - powszechnie wiadomo jaką:-). Nic nie robimy, tylko się lansujemy.

Mnie to bawi, Kotkinsa też - wiec szafa gra.

W ramach lansu Wam powiem - nadal mam cholera plamę, wydałam 140 zł na wizytę u dermatologa, zeby sie dowiedziec "ze to niczego nie przypomina i zejdzie, albo nie". Dodatkowo pojechałam w tym celu do centrum zakichanej stolicy naszej. Zmarnowałam kupę czasu i 2 h wracałam w korkach..........

Noo to się powywyższałam, spróbujcie mnie przebić.

Obrazek

Neigh

Post » Czw mar 13, 2014 9:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

[quote="Neigh"]

wydałam 140 zł na wizytę u dermatologa, zeby sie dowiedziec "ze to niczego nie przypomina i zejdzie, albo nie". Dodatkowo pojechałam w tym celu do centrum zakichanej stolicy naszej. Zmarnowałam kupę czasu i 2 h wracałam w korkach.........

Ja taniej, bo za stówkę dowiedziałam się u dermatologa, że moje paskudnie swędzące liszajowate zmiany wokół oczu to...cyt:" ...proces starzenia się proszę Pani" i zyskałam radę, coby kupić krem dla skóry atopowej (5ml za 80 zł). Następnie, alergolog za 150 zł przeprowadził ze mną wywiad i zalecił serię testów (na wejściu około 600zł z uwagą, że "to nie daje żadnej gwarancji, potem kolejne serie"). Leczę się sama ogólnie dostępnym środkiem :evil:

Noo to się powywyższałam, spróbujcie mnie przebić.

Ja się nie umiem wywyższać, kręgosłup już nie ten i sie garbię. Jakby co - dajcie znać, czy jest "ściepka" na Blondinę, plisss :wink:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Czw mar 13, 2014 10:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

8O Jaaka ogromna wata cukrowa na zdjęciach.

Ja jestem już na walizkach - mały odpoczynek.
Jednakowoż po powrocie jestem w razie czego do bazarków itp.
Zgłoszę się na wątek.

Nieustannie dużo zdrowia dla Lala.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw mar 13, 2014 10:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ona jest biała... tylko biały nie chuchany i nie dbany robi się żółty. No tak już ma.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Czw mar 13, 2014 13:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Neigh pisze:Oczywiście, ze widziałyście, nawet rozpoczęto akcję ratunkową. I chyba byłoby nawet dt..... noo w pewnych okolicznosciach przyrody.Ale to Kotkinsa działka, jej rejon. Kotkins kota z kocim katarem do Leona nie weźmie - no way.

Postanowiłyśmy najpierw działać a potem pisać. I tego się trzymamy. Poza tym trzeba zapracować na opinię - powszechnie wiadomo jaką:-). Nic nie robimy, tylko się lansujemy.

Mnie to bawi, Kotkinsa też - wiec szafa gra.

Nie napisałam "weźcie", zapytałam "czy widziałyście".
Ten kot w schronie ma małe szanse mówiąc eufemistycznie, a kotkins chyba nie jest jedynym ewentualnym DT w Poznaniu?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw mar 13, 2014 13:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

To ja dla odmiany pokażę kota, któremu się powodzi ;) Oto prezent wykonany dla Newy (no, oficjalnie dla obu dziewczyn, ale ja swoje wiem, widziałam te maślane oczy :twisted: ) przez mojego przyjaciela. Wszystko z naturalnych brzozowych gałęzi zrobione:

Obrazek

Hmm, czy taki designerski wystrój wybiegu wpasowuje się w klimat wywyższania?

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]