Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 17, 2013 19:51 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Też się zgadzam

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Czw paź 17, 2013 20:03 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Bardzo dziękuję za odpowiedzi :)
W takim razie przelewam na konto OS pozostałe po zakupach pieniądze
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt paź 18, 2013 9:43 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Ja przepraszam za spóźnioną odpowiedź. Oczywiście, też się zgadzam.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt paź 18, 2013 17:29 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Lulek się przeprowadził wybrał sobie innym pokój :) pracownicy nieomal na palcach przy kotach chodzą, jedzenia dają nadmiar :( Suche stoi non stop , kuwety non stop wymieniane. Wszyscy wiedzą,że to koty pod specjalnym nadzorem. Szanowni Państwo szukamy teraz domku dla Tupaka , zdybałam go nie uciekł a jak zaczęłam głaskać to wyciągał łepek na jeszcze pod bródką rzecz jasna :) No i Lulek piękny, dorodny i bardzo mizialski, czysty. Ewa

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Pt paź 25, 2013 23:41 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Dziś wspólny dom znaleźli Holy i Tupak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=5PY96lF8KOc&feature=youtu.be

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob paź 26, 2013 1:20 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

CoolCaty dziękujemy to za mało, ZA WSZYSTKO :1luvu:
Przykro,że nie udało się Rawce, bidulka za TM :(
Lulek jest nie tylko mizialski jest również melomanem :) Ewa

ostatniaszansa

Post » Sob paź 26, 2013 2:47 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Smutno, że Rawka nie dała rady, taki milak biedny :cry:

Ale że Tupak i Holly i to w dodatku razem... Aniu, jeszcze raz to powtórzę, jesteś wielka, dziękuję :1luvu:

Czyli kto jeszcze został: moja Sissulka (proszę wycałować ode mnie w czarne czółko, lubi) i Lulek, tak?
Że Lulek to superkot, to nikogo chyba nie trzeba przekonywać :wink: , ale Sissi-Sul też jest kochana, mrucząca, miziasta i w sumie ufna, mam nadzieję, że i ona już niedługo doczeka się Domu i czyjegoś serca...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 26, 2013 7:10 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Zostali Luluś, Heaven i Sulcia.

Kilka fotek Lulusia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i słynna akcja,kiedy Lulek włażąc na radio podgłośnił je na maxa, po czym uwalił się na radyjku i smacznie spał:
http://www.youtube.com/watch?v=3byMSgM86Q4&feature=youtu.be

Fascynacja Lulka radiem ewoluuje, bo wczoraj bawiąc się jednym z pokręteł namiętnie zmieniał stacje radiowe, co doprowadzało panią doktor do lekkiej frustracji. Wyłączyła radio, a Lulek poszedł do swojego legowiska. Jednak był tak smutny, że Pani doktor po godzinie włączyła mu radio, a on zadowolony od razu się na nim uwalił i smacznie zasnął :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob paź 26, 2013 9:14 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Coolcaty dziękujemy :1luvu: kotecki bądźcie szczęśliwe w nowym domku :kotek: i kciuki za domki dla pozostałych :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob paź 26, 2013 9:55 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Ale super!!!! :1luvu:
CoolCaty jestes wielka :1luvu:

Nie jestem pewna ale wydaje mi się że dostałam Banshee tydzień wcześniej niż na początku z Zosią się umawiałyśmy bo Sissi potrzebowała domu pilnie :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Sob paź 26, 2013 18:39 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

obawiając się o zdrowie bo to albo rozwolnienie a to nawracające chore oczy czyli Heaven, Lulka, Sul, Tupaka i tej naszej bidy Rawki napisałyśmy do Ani z prośba o zdiagnozowanie ,leczenie a odpowiedź ? Przywoźcie i już. Z wrażenia, radości wracałam z Łodzi do Warszawy przez ... Kutno !!! Stan Rawki był bardzo ciężki bo badaniach mogła być tylko jedna decyzja bo nie wolno było ja skazywać na dalsze cierpienie. W zasadzie to co miałyśmy dla kotów oddałyśmy Ani dla potrzeb kotów Zosi. Frodzik w nowym domku ( na razie dt) poczul się rewelacyjnie, gorzej kot rezydent -obraził się i mocno napuszył :) Pozostaje do rozliczenia faktura za leczenie, szczepienia, czipowanie i operacje Tupaka od naszego weta. Na razie opłacamy ze środków własnych. A CoolCaty ? Jak zwykle damy radę :) Nareszcie możemy być spokojne , bo nawet gdyby stawał na głowie schronisko w Boguszycach nie jest fajne dla kotów słyszały nieustająca hau, hau, wycie itp. ponad 230 psiaków . Ewa

ostatniaszansa

Post » Sob paź 26, 2013 20:43 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Rezydent ma prawo do krótkoterminowego focha, mam nadzieję, że chłopaki za chwilę się dogadają :ok:

A mnie w tej sytuacji pozostało tylko zejść na psy, co z przyjemnością zamierzam uczynić :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob paź 26, 2013 21:22 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Bardzo się cieszę z nowych domków dla kotów oraz z przemieszczenia innych w dużo cichsze miejsce ;)
Tylko nieco się pogubiłam: jakieś jeszcze koty Zosi zostały w Boguszycach? Czy wszystkie są u CoolCaty?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob paź 26, 2013 21:38 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Wszystkie u Ani. Tj. wszystkie te, które jeszcze czekają na Domy: Lulek, Sulcia i dziczyzna Heaven.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]