Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Aż sie łezka w oku kręci oby wszyscy podopieczni Zosi znaleźli równie wspaniałe domki
Maykaw pisze:Ale super ze znalazła domek bo ja tak sie bilam z myslami szkoda mi jej bylodo tych moich diablic
a Frodzia sytuacja się wyjaśniła? bo o ile pamietam brat Zosi uwazal ze ma do niego prawo?
Goyka pisze:Z tego bo kojarze Frodzikowi dt oferowała halbina z Zabrza , napiszcie do niej czy aktualne
Tu jej wątek
viewtopic.php?f=1&t=141415&p=8814379#p8814379
ostatniaszansa pisze:Maykaw nie interesuje nas co brat Zosi uważał , na 100% wiadomo,że 3 kocie maluszki były do adopcji a reszta ? W naszej ocenie pozostałe były również jak Frodzik były kotami Zosi. Zatem albo wszystkie albo żaden. Wybierać to sobie można jabłka na targu. Nasze schronisko nie jest to dobre miejsce szczególnie dla kotów, generalnie żadne schronisko nie jest dobrym miejscem dla zwierząt nawet to najlepsze bo każdy kot czy pies powinien mieć swojego opiekuna swój dom, swoja przystań. A nasze zadanie to znajdywanie domów dla zwierząt które trafiły pod nasza opiekę. Lulek szaleje, Harry tylko czeka gdzie by tu jeszcze i co zwiedzić oczy naokoło głowy i dokładne zamykanie dwóch par drzwi , Holly i Sul przestają się chować . Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ? Koty przytyły. Ewa
ostatniaszansa pisze:Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ?
Maykaw pisze:ostatniaszansa pisze:Maykaw nie interesuje nas co brat Zosi uważał , na 100% wiadomo,że 3 kocie maluszki były do adopcji a reszta ? W naszej ocenie pozostałe były również jak Frodzik były kotami Zosi. Zatem albo wszystkie albo żaden. Wybierać to sobie można jabłka na targu. Nasze schronisko nie jest to dobre miejsce szczególnie dla kotów, generalnie żadne schronisko nie jest dobrym miejscem dla zwierząt nawet to najlepsze bo każdy kot czy pies powinien mieć swojego opiekuna swój dom, swoja przystań. A nasze zadanie to znajdywanie domów dla zwierząt które trafiły pod nasza opiekę. Lulek szaleje, Harry tylko czeka gdzie by tu jeszcze i co zwiedzić oczy naokoło głowy i dokładne zamykanie dwóch par drzwi , Holly i Sul przestają się chować . Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ? Koty przytyły. Ewa
Ewa ja tylko spytałam, wiem że kot to nie towar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 219 gości