Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 10, 2013 1:08 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

W niedzielę zamierzam choćby stawać na garbach, żeby tych dwoje pooswajać i poośmielać.
Bo Sissi-Sul chyba już mi ufa, ale Tupak jakoś tak ledwo ledwo, a Holly w ogóle ni cholery.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 11, 2013 22:52 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Pierwsze wieści od pani Agnieszki, która zawiozła Lili Lou do nowego domku:

właśnie wróciłam od Pani Joli, Lili już we własnym domku. Zadowolona wyszła z kontenerka, od razu zrobiła siusiu do kuwetki. Wszyscy musieli ją wysmyrać, przytulić- kicia to niesamowity miziak. Jak już zwiedziła kąty znieśliśmy ją na dół do reszty zwierzaczków. Całe towarzystwo psie i kocie się obwąchało i obyło się nawet bez najmniejszych syknięć. Widać, że malutkiej spodobał się domek i oczywiście kicia wszystkim domownikom również. Na początku będzie spała z Wiktorią -13 letnią córką Pani Joli i przez najbliższy czas zamieszka w jej pokoju aby po malutko mogła się zaaklimatyzować. Myślę, że Lili będzie naprawdę szczęśliwa.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob paź 12, 2013 0:28 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Aż sie łezka w oku kręci oby wszyscy podopieczni Zosi znaleźli równie wspaniałe domki :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob paź 12, 2013 9:16 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Zosia z góry pilnuje,żeby jej zwierzęta miały jak w niebie .....każde po kolei ...

Aniu Cool ,super,a kiedyś przy okazji osobiście Cię wyściskam :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 12, 2013 11:35 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Goyka pisze:Aż sie łezka w oku kręci oby wszyscy podopieczni Zosi znaleźli równie wspaniałe domki :1luvu:

Ano.
Ale cieszę się, że właśnie ona, ta malutka kochana przylepka, JUŻ go ma :piwa:

Aniu, jesteś wielka.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 12, 2013 12:41 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

W kolejce na domki czekają Lulek, Sul, Holly i Tupak,nasza Rawka a Frodzik wypatruje dt .

Dziękujemy wszystkim ,którzy zaangażowali się w pomoc dla podopiecznych Zofii, może nie wszystko poszło tak jakbyśmy chcieli... ale ogromnie cieszymy się z tego co jest . W tak błyskawicznym tempie 7 kotów znajduje domki , jest pomoc w postaci karmy i żwirku- wspaniale :) Ewa

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Sob paź 12, 2013 13:06 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Z tego bo kojarze Frodzikowi dt oferowała halbina z Zabrza , napiszcie do niej czy aktualne

Tu jej wątek

viewtopic.php?f=1&t=141415&p=8814379#p8814379
Obrazek

Goyka

Post » Nie paź 13, 2013 12:26 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Ale super ze znalazla domek bo ja tak sie bilam z myslami szkoda mi jej bylodo tych moich diablic :1luvu:

a Frodzia sytuacja się wyjaśniła? bo o ile pamietam brat Zosi uwazal ze ma do niego prawo? :|

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie paź 13, 2013 23:31 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Maykaw pisze:Ale super ze znalazła domek bo ja tak sie bilam z myslami szkoda mi jej bylodo tych moich diablic :1luvu:

a Frodzia sytuacja się wyjaśniła? bo o ile pamietam brat Zosi uwazal ze ma do niego prawo? :|

Maykaw nie interesuje nas co brat Zosi uważał , na 100% wiadomo,że 3 kocie maluszki były do adopcji a reszta ? W naszej ocenie pozostałe były również jak Frodzik były kotami Zosi. Zatem albo wszystkie albo żaden. Wybierać to sobie można jabłka na targu. Nasze schronisko nie jest to dobre miejsce szczególnie dla kotów, generalnie żadne schronisko nie jest dobrym miejscem dla zwierząt nawet to najlepsze bo każdy kot czy pies powinien mieć swojego opiekuna swój dom, swoja przystań. A nasze zadanie to znajdywanie domów dla zwierząt które trafiły pod nasza opiekę. Lulek szaleje, Harry tylko czeka gdzie by tu jeszcze i co zwiedzić oczy naokoło głowy i dokładne zamykanie dwóch par drzwi , Holly i Sul przestają się chować . Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ? Koty przytyły. Ewa

ostatniaszansa

Post » Pon paź 14, 2013 8:06 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Goyka pisze:Z tego bo kojarze Frodzikowi dt oferowała halbina z Zabrza , napiszcie do niej czy aktualne

Tu jej wątek

viewtopic.php?f=1&t=141415&p=8814379#p8814379

kontaktowaliście się z halbiną w sprawie Frodzika?
Obrazek

Goyka

Post » Pon paź 14, 2013 16:54 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

ostatniaszansa pisze:Maykaw nie interesuje nas co brat Zosi uważał , na 100% wiadomo,że 3 kocie maluszki były do adopcji a reszta ? W naszej ocenie pozostałe były również jak Frodzik były kotami Zosi. Zatem albo wszystkie albo żaden. Wybierać to sobie można jabłka na targu. Nasze schronisko nie jest to dobre miejsce szczególnie dla kotów, generalnie żadne schronisko nie jest dobrym miejscem dla zwierząt nawet to najlepsze bo każdy kot czy pies powinien mieć swojego opiekuna swój dom, swoja przystań. A nasze zadanie to znajdywanie domów dla zwierząt które trafiły pod nasza opiekę. Lulek szaleje, Harry tylko czeka gdzie by tu jeszcze i co zwiedzić oczy naokoło głowy i dokładne zamykanie dwóch par drzwi , Holly i Sul przestają się chować . Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ? Koty przytyły. Ewa

Ewa ja tylko spytałam, wiem że kot to nie towar :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon paź 14, 2013 17:26 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

ostatniaszansa pisze:Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ?

Jak mają być tylko do wstawienia na wątek, to można mi ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 14, 2013 20:39 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Maykaw pisze:
ostatniaszansa pisze:Maykaw nie interesuje nas co brat Zosi uważał , na 100% wiadomo,że 3 kocie maluszki były do adopcji a reszta ? W naszej ocenie pozostałe były również jak Frodzik były kotami Zosi. Zatem albo wszystkie albo żaden. Wybierać to sobie można jabłka na targu. Nasze schronisko nie jest to dobre miejsce szczególnie dla kotów, generalnie żadne schronisko nie jest dobrym miejscem dla zwierząt nawet to najlepsze bo każdy kot czy pies powinien mieć swojego opiekuna swój dom, swoja przystań. A nasze zadanie to znajdywanie domów dla zwierząt które trafiły pod nasza opiekę. Lulek szaleje, Harry tylko czeka gdzie by tu jeszcze i co zwiedzić oczy naokoło głowy i dokładne zamykanie dwóch par drzwi , Holly i Sul przestają się chować . Nowe zdjęcia Lulka, Holly, Sul , Heaven i Frodzika komu przesłać ? Koty przytyły. Ewa

Ewa ja tylko spytałam, wiem że kot to nie towar :mrgreen:

Wiem, wiem. Pan sobie wybrał 3 "sztuki "... To nie RZECZY i nie sklep.
Być może na dt z opcja ds dla Frodzika zdecyduje się b.bliska osoba z rodziny Agnieszki, są tam 3 grzeczne koty i spokojny pies. tego diabełka jak i Harrego oraz Lulka wszędzie pełno. Frodzik uwielbia wszelkiego rodzaju torby :)

ostatniaszansa

Post » Pon paź 14, 2013 22:56 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Uzupełniłam posty z pierwszej strony o nowe zdjęcia.

Mam wrażenie, że poprzednie zdjęcia zniknęły, nie wiem czemu
edit: nie widać zdjęć wstawionych poprzez wstaw.org, widzę je gdy wykonuję operację "zmień", natomiast w postach ich nie widać, ktoś wie czemu?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto paź 15, 2013 9:11 Re: Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Z innego wątku wiem, że "wstaw" coś ostatnio szwankowało :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia][następna]