Moderator: Moderatorzy
Caya nie robiła krzywej cukrowej, bo przecież nie ma glukometruFredziolina pisze:caya__czy robiłaś krzywą cukrową?
Ja też się bardzo martwię.Małgorzata i Toffee pisze:Zaglądam sprawdzić co z lilą13, a tu nic.
Tinka07 pisze:Karolcia, każdy wet, znający mikroskop i mający go w swoim gabinecie, powinien bez problemu ocenić osad moczu. Tu nie potrzeba żadnych wygibasów z nieosiągalnymi w małych miastach labami. Diagnostyka jest w zasadzie prosta.
Małgorzata i Toffee pisze:Do nakłuwania ucha doskonale są te igły http://diabetyk24.pl/igly-do-penow,-str ... 0_190.html - to najcieńsze igły na rynku, najmniej masakrują ucho i pozwalają bardzo precyzyjnie wbić się w naczynie krwionośne.
Małgorzata i Toffee pisze:Karolcia, zajrzałam w Twój dzienniczek i... szczęka mi opadła. Rany boskie, za chińskiego boga bym czegoś takiego nie umiała zrobić. Zwłaszcza te krzywe mnie obezwładniły.
caya__ pisze:Tinka, dziękuję! Trochę mnie przestraszyłaś, ale mam nadzieję, że po tej jednej dawce Jazzowi nic się nie stanie. Leży w przedpokoju i sprawdzam go co jakiś czas, póki co nie zaczął jeszcze odpowiadać na moje "jak się czujesz, kochanie?", ale za to poprawnie reaguje na zaczepianie, więc zakładam, że wszystko jest ok. Mam na niego oko.
Umówię się do p.Marka jak najszybciej i wrócę do Was z kolejnymi pytaniami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości