POWIEŚCI MARYNISTYCZNE - koniec, dziękuję! :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 14:24 POWIEŚCI MARYNISTYCZNE - koniec, dziękuję! :)

Kasy Kastracyjnej nikomu mam nadzieję przedstawiać nie trzeba:

viewtopic.php?f=1&t=108023

zrobiła się niemała kolejka do dofinansowania, żeby ją choć trochę rozładować wystawiam 2 książki o tematyce morskiej- czyta się jednym tchem :)

1. Józef Wiesław Dyskant "Synowie marnotrawni"

barwna opowieść o powrocie grupy żołnieży Marynarki Wojennej do Polski - wzruszająca, czasem mrożąca krew w żyłach, idealna na deszczowe wieczory :)

2. Emilio Salgari "Dramat na Oceanie Spokojnym"

Marynistyczna powieść awanturnicza, której akcja dzieje się przed 150 laty. Załoga żaglowca "Nowa Georgia", płynącego z Jokohamy do Melbourne z ładunkiem tygrysów, ratuje z morskiej kąpieli tajemniczego rozbitka. Co z tego wyniknie nie sposób zdradzić, można jednak wierzyć na słowo, że Salgari nie pozwoli czytelnikowi się nudzić.

obie książki w stanie dst/db- , zaczynamy od 5 zł, licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty. Pokrywam koszt przesyłki. Zapraszam :D
Ostatnio edytowano Wto cze 15, 2010 1:04 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt cze 04, 2010 11:13 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

Żadnych fanów marynistyki?

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pt cze 04, 2010 23:15 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

przypominam się :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob cze 05, 2010 23:48 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

A ja dziękuję i zachęcam :D Masa kotek czeka na sterylizacje :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie cze 06, 2010 10:51 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

Nr 2 poprosze - za 7 pln 8)

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Nie cze 06, 2010 16:18 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

zapraszamy
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Pon cze 07, 2010 22:04 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na morze kotów w kolejce do Kasy K.

Miodalik pisze:Nr 2 poprosze - za 7 pln 8)

dziękuję bardzo :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw cze 10, 2010 2:01 Re: POWIEŚCI MARYNISTYCZNE na Kasę K. do 13.06 11:51

hop :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85