30 kotów w kawalerce. Zielonka k. W-wy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 15:50 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:Tak, Misia jest po sterylce.
I tak wygląda /jak widać wskakuje na meble bez problemu/:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudowna!!! :love: Wychodzę z pracy, ale jak tlyko wrócę do domu i się obrobię to zrobię śliczne ogłoszenia :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Czw lis 25, 2010 15:58 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Dziękuję! :1luvu:
"Misia - 4 lata, uszkodzone oczy po nieleczonej chorobie /była u doktora Garncarza/ teraz jest zdrowa, dobrze sobie radzi, zmieniała domy, drugi właściciel przyniósł ją do uśpienia, bo miał silną alergię i tak trafiła tutaj... bardzo milutka, raczej drobna i elegancka"

A to Psotka, czy to ta milutka krówka? :)

Obrazek

Obrazek

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Czw lis 25, 2010 18:08 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 18:17 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:Dziękuję! :1luvu:
"Misia - 4 lata, uszkodzone oczy po nieleczonej chorobie /była u doktora Garncarza/ teraz jest zdrowa, dobrze sobie radzi, zmieniała domy, drugi właściciel przyniósł ją do uśpienia, bo miał silną alergię i tak trafiła tutaj... bardzo milutka, raczej drobna i elegancka"

A to Psotka, czy to ta milutka krówka? :)

Psotka też cudna!!! A ja UWIELBIAM krówki wprost!!!! Psotkę też ogłoszę:)

Pętelka

Post » Czw lis 25, 2010 23:20 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Bardzo dziękuję za tyle ogłoszeń!!! :) :ok:
Zdjęć Psotki znajdzie się więcej.
Tak, jest spokojna i miła, ale zdradzę tajemnicę, że niekiedy bije się z Kasią :oops: . Moim zdaniem to Kasia zaczyna, bo jest zazdrośnica! Najstarsza w domu. Nie podoba się jej, że Psotka zawsze blisko pani Elżbiety, bo Psotka garnie się do człowieka. Jest miła, przyjacielska, towarzyska i chętna do współpracy.
Wcześniej Psotka żyła wolno na miejscowym bazarze.

CatAngel pisze:No to zapraszam viewtopic.php?f=1&t=112221&start=225 :mrgreen:

Jakie masz ładne stadko podopiecznych! Teraz rozumien dlaczego Cat Angel :ok: Ale co tam u Ciebie robi nasz Józio? 8O Kubek w kubek taki sam! A ja myślałam, że jedyny taki okaz jest na świecie :mrgreen:

carmenco

Post » Czw lis 25, 2010 23:32 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

On taki nie był wcześniej :) co go widze to tylko je i je :D pewnie gdzieś podjada jeszcze 8) ale za to ile potrafi przemaszerować 8O on nie chodzi tylko biega truchtem :lol: . Ja go dzisiaj tak bardziej z bliska zobaczyłam to pierwsze co myślę sobie "" Józek no normalnie Józek :ryk:

Mam takiego prawie trzeciego Józia w domu 8) po chorobie wraca do wagi 7,5kg 8) :D

CatAngel

Post » Czw lis 25, 2010 23:34 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Otrzymaliśmy wpłatę 50 zł od pana Piotra K. z Poznania. Bardzo dziekuję w imieniu :kotek: :kotek: :kotek: !!! :)

Stan skarbonki:
120 + 50 = 170 zł
170 zł - 82 zł za karmę RC Intestinal dla Figi - 5 zł koszt dostawy = 83 zł

http://www.e-karmy.com/p117,royal-canin ... kotow.html

carmenco

Post » Czw lis 25, 2010 23:36 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

CatAngel pisze:Mam takiego prawie trzeciego Józia w domu 8) po chorobie wraca do wagi 7,5kg 8) :D

No nie, trzech Józków 8O to już koniec świata! :ryk:

carmenco

Post » Czw lis 25, 2010 23:43 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:
CatAngel pisze:Mam takiego prawie trzeciego Józia w domu 8) po chorobie wraca do wagi 7,5kg 8) :D

No nie, trzech Józków 8O to już koniec świata! :ryk:

I wszystkie w prązki 8)

CatAngel

Post » Pt lis 26, 2010 0:12 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:Tak, Misia jest po sterylce.
I tak wygląda /jak widać wskakuje na meble bez problemu/:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wrzucę ją na ślepaczki.. i na nk .jako szukającej domu.Jest taka śliczna...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 26, 2010 1:12 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Ja tam nie wiem, tych Józków ja spotykam od groma i trochę:D Moja sąsiadka ma identycznego "potfora", łasiciel z niego straszliwy. A poprzedni właściciele mego mieszkania mieli takiego samego - wyglądał jak salceson na nóżkach, w przekroju dosłownie okrągły; jak się rozkładał na łóżku, to z poduszką można go było pomylić, bo mu się boki rozlewały w idealny owal. Imieniem - Don Kocurro :D Zaiste, WIELKIM panem był :D

Z kolei teściowie mają podobnego, ino chudszego (ale dogania, dogania!) - i zgadnijcie co. Wszystkie trzy wielkoludy są memi wiernemi wielbicielami - ja tam nie tykam, nie podchodzę (mam alergię) - nieważne. Łaszą się niemiłosiernie. W ogóle wszelkie koty mię lubią (za jakie grzechy, no! :D ) co mi grozi śmiercią w wyniku bezdechu :D

A kończąc epopeję - wskoczyłam na "kawalerkowy" bazarek i dorzucę grosza, bo żal bierze :( A czy Pani Ela ma świadomość, że nie może już więcej kotów brać? W sensie nawet jak wyadoptuje jakieś? W końcu to masa pracy, pieniędzy etc. - a z tym raczej lepiej nie będzie :(

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Pt lis 26, 2010 10:36 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Kochani wydarzenia na FB Psotki i Misi

Krówka Psotka
http://www.facebook.com/event.php?eid=105642729508662

Niewidoma Misia
http://www.facebook.com/event.php?eid=177017408990466

Zapraszajcie znajomych!!!

Sukcesywnie ogłoszę dziewczynki na innych portalach ogłoszeniowych

Pętelka

Post » Pt lis 26, 2010 20:24 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

BOZENAZWISNIEWA pisze:Wrzucę ją na ślepaczki.. i na nk .jako szukającej domu.Jest taka śliczna...

Bardzo dziękuję!!! :) :1luvu:

Miscorpio pisze:Ja tam nie wiem, tych Józków ja spotykam od groma i trochę:D Moja sąsiadka ma identycznego "potfora", łasiciel z niego straszliwy. A poprzedni właściciele mego mieszkania mieli takiego samego - wyglądał jak salceson na nóżkach, w przekroju dosłownie okrągły; jak się rozkładał na łóżku, to z poduszką można go było pomylić, bo mu się boki rozlewały w idealny owal. Imieniem - Don Kocurro :D Zaiste, WIELKIM panem był

A niech to! Józio zdetronizowany! :evil: Przy tym salcesonie Don Kocurro, to on się wymięka, chudzinka taka :mrgreen: :ryk:
I dziękuję za bazarek!!! :) :1luvu:
Miscorpio pisze:A czy Pani Ela ma świadomość, że nie może już więcej kotów brać? W sensie nawet jak wyadoptuje jakieś?

:? Tak, raczej tak. Od ponad roku nie przybył ani jeden kotek.

Pętelka pisze:Kochani wydarzenia na FB Psotki i Misi

Bardzo dziękuję w imieniu Psotki i Misi! :)

carmenco

Post » Pt lis 26, 2010 20:32 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

I jeszcze trochę Psotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

carmenco

[poprzednia][następna]