carmenco pisze:Tak, Misia jest po sterylce.
I tak wygląda /jak widać wskakuje na meble bez problemu/:
Cudowna!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
carmenco pisze:Dziękuję!![]()
"Misia - 4 lata, uszkodzone oczy po nieleczonej chorobie /była u doktora Garncarza/ teraz jest zdrowa, dobrze sobie radzi, zmieniała domy, drugi właściciel przyniósł ją do uśpienia, bo miał silną alergię i tak trafiła tutaj... bardzo milutka, raczej drobna i elegancka"
A to Psotka, czy to ta milutka krówka?![]()
CatAngel pisze:No to zapraszam viewtopic.php?f=1&t=112221&start=225
CatAngel pisze:Mam takiego prawie trzeciego Józia w domupo chorobie wraca do wagi 7,5kg
![]()
carmenco pisze:CatAngel pisze:Mam takiego prawie trzeciego Józia w domupo chorobie wraca do wagi 7,5kg
![]()
No nie, trzech Józkówto już koniec świata!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Wrzucę ją na ślepaczki.. i na nk .jako szukającej domu.Jest taka śliczna...
Miscorpio pisze:Ja tam nie wiem, tych Józków ja spotykam od groma i trochę:D Moja sąsiadka ma identycznego "potfora", łasiciel z niego straszliwy. A poprzedni właściciele mego mieszkania mieli takiego samego - wyglądał jak salceson na nóżkach, w przekroju dosłownie okrągły; jak się rozkładał na łóżku, to z poduszką można go było pomylić, bo mu się boki rozlewały w idealny owal. Imieniem - Don KocurroZaiste, WIELKIM panem był
Miscorpio pisze:A czy Pani Ela ma świadomość, że nie może już więcej kotów brać? W sensie nawet jak wyadoptuje jakieś?
Pętelka pisze:Kochani wydarzenia na FB Psotki i Misi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości