Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 8:35 Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

PORANNIE WYJĄTKOWO ,WSZYSTKICH CIEPLUTKO, A NAWET GORĄCO WITAMY. bO JEDNAK ZIMNO JEST. :kotek: ZAPRASZAMY TRADYCYJNIE TYCH, CO KOCHAJĄ KRETKI.TYCH CO NIE-TEŻ :lol: ZAWSZE MOŻNA SIĘ ZAKOCHAĆ! :D

Zaczynamy też prosić powoli o kciuki, chociaż do soboty daleko.

Link do 70-
viewtopic.php?f=1&t=104362&start=0

I moje trzy panny- :D
IRISKA--Przekochany, cudny koteczek. Taka delikatna krucha laleczka, ale bardzo nieufna do obcych. Ugryzie i podrapie. Nie zadaje się z resztą, indywidualistka. Bardzo spokojna i wyjątkowa dama. Spokojna traktujmy umownie, bo nocny marek z niej, i żeby dostać jedzonko, uzywa różnych skutecznych sztuczek. Generalnie niejadek, ale pusta miseczka jest dla niej wyzwaniem. Koteczek szalenie cieplolubny, lubi jak się ją nosi na rękach. Cud, miód i orzeszki. :D
Obrazek
LAFINKA--Koteczka ktora nie gryzie, nie drapie-celowo. Za to potrafi histerycznie wrzeszczeć, jak coś się z nią robi wbrew jej woli, np. bierze na ręce. Przychodzi parę razy dziennie na ostre mizianki ,czasowo dokładnie wyliczone. Kotka o najpiękniejszych oczach z całej trójki. Te oczy, zazwyczaj szeroko otwarte nadają jej wygląd wiecznie zdziwionej. Wymaga odchudzania, ale zupełnie nam to nie idzie.
Obrazek
[b]SAPHIRKA-Tu ciężko, bo Safi jest jeszcze mała, i w zasadzie charakterek jeszcze jej się ksztaltuje. A po kastracji może się zmienić. Na razie-szaleniec mały, nauczyła się korzystać z drapaka od Iriski, a wrzeszczeć od Lafinki. Wspólnie otwierają szafki.Kocia nieznośna, jak za długo siedzę przy kompie. Marudzi wtedy i włazi 25 tysięcy razy w jedno niedozwolone miejsce, żeby się nią zająć. I udaje się jej to. Trzeba się z koteczkiem pobawić. To głównie rano, i późnym wieczorkiem. Ma najbardziej puchowe futerko

Obrazek
ZAPRASZAMY! :kotek:
Ostatnio edytowano Pon gru 28, 2009 19:38 przez kalair, łącznie edytowano 16 razy
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 16, 2009 8:36 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

:D

Jestem!

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro gru 16, 2009 8:39 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Dorota pisze::D

Jestem!

Mru

Cześć Mru! Pierwszy, łoł! :D Cześć Dorotko!
Dla Was-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 8:41 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

kalair pisze:

Jestem!

Mru

Dla Was-
Obrazek

:oops:

Merrrrci! :D

Mru z Duza
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro gru 16, 2009 8:43 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Też jestem :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro gru 16, 2009 8:43 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Trzecia??? Na wątku kretek??? 8O Zaszczyt:)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Śro gru 16, 2009 8:54 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Dorota pisze:
kalair pisze:

Jestem!

Mru

Dla Was-
Obrazek

:oops:

Merrrrci! :D

Mru z Duza

Cala przyjemniość po mojej stronie Mru! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 8:55 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Avian pisze:Też jestem :D

Witam Avianka po raz drugi- :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 8:56 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

goodfriend pisze:Trzecia??? Na wątku kretek??? 8O Zaszczyt:)

Cześć Goodfriend jako trzecia! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 9:01 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Safi jest nieznośna. Ma irytujący zwyczaj wlazić do kanapy i intensywnie drapie co się da. To praktycznie za uszami, bo tam jest dziura. Ja nie wiem, jak ona się tam w ogole przeciska, ale jak widać daje radę. Nie ma sposobu. Zatykamy jak a, zawsze sobie pooradzi i zaczyna się bajka! :twisted: Biorę wtedy perfum, i psiknę, wyskakuje jak z procy. Na chwilę.. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 9:04 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Sikniem se :wink: Kwiatki dzie? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 16, 2009 9:09 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

kalair pisze:Safi jest nieznośna. Ma irytujący zwyczaj wlazić do kanapy i intensywnie drapie co się da. To praktycznie za uszami, bo tam jest dziura. Ja nie wiem, jak ona się tam w ogole przeciska, ale jak widać daje radę. Nie ma sposobu. Zatykamy jak a, zawsze sobie pooradzi i zaczyna się bajka! :twisted: Biorę wtedy perfum, i psiknę, wyskakuje jak z procy. Na chwilę.. :evil:

Trzeba TOZ zawiadomic o takim traktowaniu kotka :twisted:

Dorota

Post » Śro gru 16, 2009 9:10 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Witam! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 16, 2009 9:15 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

shira3 pisze:Sikniem se :wink: Kwiatki dzie? :mrgreen:

Jak siknęłaś, to dostaniesz! :ryk: :ryk:
Witaj Shirko i proszę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 16, 2009 9:16 Re: Szylkretki są piękne. 71. Zimno. 3 dni do soboty. :(

Dorota pisze:
kalair pisze:Safi jest nieznośna. Ma irytujący zwyczaj wlazić do kanapy i intensywnie drapie co się da. To praktycznie za uszami, bo tam jest dziura. Ja nie wiem, jak ona się tam w ogole przeciska, ale jak widać daje radę. Nie ma sposobu. Zatykamy jak a, zawsze sobie pooradzi i zaczyna się bajka! :twisted: Biorę wtedy perfum, i psiknę, wyskakuje jak z procy. Na chwilę.. :evil:

Trzeba TOZ zawiadomic o takim traktowaniu kotka :twisted:

JAKIM!? Chyba trzeba by zawiadomić TOD. :twisted: Towarzystwo Ochrony Dużych. Ona mnie dręczy! Spać nie daje!
Obrazek
Obrazek

kalair

[następna]