Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:pomponmamo mogę wysłać, ale on też się zbyt elegancko z Inką nie bawi. Potrafi godzinami z nią latać i ją podgryzać w tyłek a ona się drze jakby ze skóry była obdzieranaCiągle się zastanawiam czemu mu jeszcze nie wklepała?
batumi pisze:15pietro pisze:pomponmamo mogę wysłać, ale on też się zbyt elegancko z Inką nie bawi. Potrafi godzinami z nią latać i ją podgryzać w tyłek a ona się drze jakby ze skóry była obdzieranaCiągle się zastanawiam czemu mu jeszcze nie wklepała?
Bo ona jest dama w każdym calui nie bedzie sie znizać do poziomu Mechagodzilli
![]()
Ciekawa jestem jakby moje damy zareagowały na takie traktowanieCzy coś poza granatem jest w stanie oderwac je od foteli?????
batumi pisze:15pietro pisze:pomponmamo mogę wysłać, ale on też się zbyt elegancko z Inką nie bawi. Potrafi godzinami z nią latać i ją podgryzać w tyłek a ona się drze jakby ze skóry była obdzieranaCiągle się zastanawiam czemu mu jeszcze nie wklepała?
Bo ona jest dama w każdym calui nie bedzie sie znizać do poziomu Mechagodzilli
![]()
Ciekawa jestem jakby moje damy zareagowały na takie traktowanieCzy coś poza granatem jest w stanie oderwac je od foteli?????
pomponmama pisze:A ja myślę, że Ineczka ma słabość do Mechatego i jej to podgryzanie odpowiadaWiem z autopsji, że podgryzanie w wykonaniu interesującego faceta nie jest takie złe(o ile dobrze pamiętam)
Agulas74 pisze:8O Padłam(aż TŻ przyszedł sprawdzić, co mi się stało - przeczytał i postanowił częściej bywać na forum
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], puszatek i 20 gości