MOJE KOCIE BIEDY III Pożegnanie z Przyjaciółmi.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2015 9:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Bardzo się cieszę, że się odnalazł!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lut 12, 2015 9:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

kicikicimiauhau pisze:Obrazek
Szukalam tam w dzien i w nocy.. Dopiero dzis dal znać.. Rozlalam tam wczesniej walerianę, podejrzewalam,ze gdzies tu musi byc.. Swiecilam latarką, ale pod tą stertą okien nie bylo widac.. Gdyby nie zamiauczal.. :(

Chciał być znaleziony, ufa Ci, prosi o pomoc. Słodziak!
Za szybkie wyzdrowienie :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lut 12, 2015 19:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Jak Anyżek? Co wet powiedział? Mnie też dopadła jakaś zaraza. Niby nie kicham i nie mam kataru ale wszystko mnie boli i kaszlę, idę zrobić sobie gorące piwko z sokiem malinowym i imbirem. Może pomoże ale jak nie to chociaż będę lepiej spała i miała dobry humor. :piwa: :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lut 12, 2015 19:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Zdrówka! :piwa:
Tylko nie przesadź z tym imbirem, bo w nocy ze skóry wyskoczysz :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 12, 2015 19:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Erin pisze:Zdrówka! :piwa:
Tylko nie przesadź z tym imbirem, bo w nocy ze skóry wyskoczysz :wink:

Mam nadzieję, że nie przesadzę bo ostatnio to chyba za mało dałam. Więc troszeczkę zwiększę ale piwka ha ha ...
Dziękuje. :D

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lut 12, 2015 19:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

To nasze panieńskie! :piwa:

A jak Anyżek i reszta gromady?

Erin

Post » Czw lut 12, 2015 19:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Violet dobrze mowi,
Anyz dal glos bo chcial zebys go znalazla, poznal Cie po glosie, moze bal sie odezwac ale w koncu, na szczescie, odezwal sie.
Dziewczyny, skoro Anyz sie odnalazl i juz po klopocie to zapytam sie Was, znacie taka karme?

CANAGAN
Scottish salmon
With HERRING & TROUT
Canagan Scottish Salmon dla kotów to doskonale zbilansowana, pozbawiona zbóż karma, która zawiera w swoim składzie ok. 75% ryby, dostarczając kotu mieszankę pełnowartościowego i super przyswajalnego białka. Karma jest przygotowana według standardów i wymogów produkcyjnych spełniających te same wymogi co żywność dla ludzi. Świeży łosoś bez ości wzbogacony o śledzie, pstrągi i mięso z białych ryb
to zupełnie unikalny zestaw tworzący karmę
o najwyższej jakości, która zachwyci najbardziej
wybrednego kota.

- taka reklama tego produktu,
jest to cos nowego w sklepie dla zwierzat w moim miescie, skusilam sie i kupilam,
znacie?

Ciekawe co Beata powie na temat Anyzka po wizycie
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Czw lut 12, 2015 19:45 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ukryłam dane lek.prowadzącego ze względow osobistych (oczywistych).
Darczyncom prześlę pełną kartę na PW.
kicikicimiauhau

Post » Czw lut 12, 2015 20:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Beata , te zdjęcia są koszmarne :strach:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lut 12, 2015 20:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

meg11 pisze:Beata , te zdjęcia są koszmarne :strach:

Tak mi wychodzą wieczorem :(

-----

Anyżek czeka na badanie :
Obrazek Obrazek

Wracajac z lecznicy, spotkałam taki oto smutny widok:
Obrazek Obrazek
Pies chudy, z urwanym łancuchem przy szyi,
Głodny przeraźliwie..
Dziki, uciekał na wyciągniecie ręki..
Miałam przy sobie kocie saszetki,
Nic więcej,biedny szukal między zamarzniętym śniegiem
Coz warte jest życie???
:cry:
Zobaczcie ten łancuch :cry:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 12, 2015 22:47 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Czw lut 12, 2015 20:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

meg11 pisze:Beata , te zdjęcia są koszmarne :strach:

meg11,
a ja przeczytalam wszystko, troche rozmazane ale czytelne bylo
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw lut 12, 2015 21:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Beata,
odnosnie zdjec psa,
mnie sie wydaje, ze ten pies nie wyglada na chudego, bardziej na wyleknionego, moze byl bity?
My mielismy raz taki przypadek, mieszkalismy jeszcze w innej dzielnicy miasta, wynajmowalismy domek z ogrodkiem (ale rosla tam tylko trawa) i jednego letniego wieczoru mielismy otwarte drzwi wejsciowe i nieoczekiwanie pojawil sie w nich pies, duzy, moze labrador? juz dokladnie nie pamietam.
Wszedl zachecony przez nas, jedlismy wlasnie kolacje w kuchni, poczestowalismy psiaka tym co jedlismy, zjadl i polozyl sie pod stolem.
Za chwile slyszymy samochod przejezdzajacy kilkakrotnie nasza ulica (a to uliczka boczna, malo uczeszczana) a potem nawolywania.
Okazalo sie, ze to wlasnie wlasciciel szuka w panice psa ktory ulotnil mu sie z obejscia domowego.
Panika bo;
kazdy pies jest tu (musi byc) rejestrowany i czipowany (kot - na zyczenie),
nie moze przebywac po za "ogrodzeniem" bez opieki,
moze wtargnac na ulice, n.p. i spowodowac kolizje drogowa.
Za niedotrzymanie tych warunkow , jesli pies przebywa bez wlasciciela, jest dotkliwa pieniezna kara.
Wlasnie ta dotkliwa kara wyeliminowuje, moim zdaniem, problem walesajacych sie psow.
Brak tego zjawiska, jak i bezdomnych i glodujacych zwierzat w ogole czyni zycie ludzkie szczesliwszym, przynajmniej tych ludzi, o ktorych mi chodzi i ktorych szanuje.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw lut 12, 2015 21:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Anyżek kicha przeokropnie,kaszle,boli go gardełko...
napił się dużo wody,zjadł trochę musu...
Muszę jutro kupić podkłady i gourmety...
Janinka,był bardzo,bardzo wystraszony...
bity napewno :(
Ah...
kicikicimiauhau

Post » Czw lut 12, 2015 21:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Wielka radosc!!! Znalazlam Anyzka

Dojdzie do siebie :ok:
A foty mogą być, tylko powiększyć trochę trzeba.

Erin

[poprzednia][następna]