Z lecznicą dobry pomysł, zawsze łatwiej wyadoptować z lecznicy niż z ulicy.Tylko przejrzałam wątek i płakać mi się chce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:A może Tesia? Już czytam i zaraz coś wyskrobię.
ewar pisze:To super, trzeba więc zmienić treść ogłoszenia.Łatwiej wyadoptować z domu niż z ulicy.Napiszę inne, ale potem.
Anna61 pisze:Dziękuję ewar![]()
Mam dobrą wiadomośćta pani co też przychodzi karmić zabrała szylcię do swojej mamy na leczenie, bo kotka już była bardzo chora.
Musimy koteczce szukać domku aby nie wróciła na wolność, a jak zwolni się miejsce to możemy sterylizować tą czarną koteczkę i może tam być po zabiegu tydzień.
Chiara pisze:Anna61 pisze:Dziękuję ewar![]()
Mam dobrą wiadomośćta pani co też przychodzi karmić zabrała szylcię do swojej mamy na leczenie, bo kotka już była bardzo chora.
Musimy koteczce szukać domku aby nie wróciła na wolność, a jak zwolni się miejsce to możemy sterylizować tą czarną koteczkę i może tam być po zabiegu tydzień.
Super!![]()
![]()
Goyka pisze:Trzeba szybko powrzucac ogłoszenie szylci gdzie sie da bo jak wróci na wolność to leczenie pójdzie na marne bo noce już b.zimnetrzeba tez ogłaszać malce na cito bo maluchom łatwiej znaleźć domy
pisiokot pisze:Aniu, czy już wiadomo czy można ustawić budki na tym terenie za siatką ? Miałaś się kogo zapytać ? Tam byłoby najlepiej, nikt by ich nie niepokoił. Pod blokiem to wiadomo, różnie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 207 gości