Na CITO potrzebujemy DT dla kotki przyniesionej do weta w celu uśpienia.
Kotka ma etykietke agresywnej. Miesiąc temu kicia pierwszy raz "zaatakowała" swoją opiekunke, która za to ja skarciła klapsem. Podobno był to delikatny klaps a właściwie muśnięcie. Nie będe się tutaj na ten temat rozpisywać. Od tego momentu kotka notorycznie "atakuje" panią. Np. napada na jej nogi, gryzie w łydkę i ucieka.
Pani tak bardzo się jej boi, że nie dała mi nawet czasu do jutra, aby się zastanowić i coś zorganizowac Tym sposobem kicia wylądowała u mnie. Jest to absolutnie awaryjna sytuacja. Kicia nie może u mnie zosatać. Wśród tylu zwierząt funduje jej dodatkowy stres, nie wspomne już o tym , że jest to sezon kociakowy i nie mam mozliwości zająć się nią.
Przyznać muszę, że kicia zachowuje się strasznie...rzuca sie w transporterku, wydaje przerazliwe odgłosy (moje wszytkie koty słysząc to pouciekały) Nie mam pojęcia co się stało w tym domu, ile prawdy jest w tym co ludzie mówią, ale bardzo trudno mi uwierzyć, że kotka, która była przez 2 lata domową kicia nagle zamieniła sie w demona.
Kotka ma 2 lata i troche. Opiekunowie zrobili jej wszystkie badania, łącznie z RTG głowy. Wszystko wyszło ok
Szukamy osoby, która ma doświadczenie z kotami, może ją odizolować i obserwować. Sprawa bardzo pilna!
Adria