Miałam trzy tygodnie spokoju, kiedy nie musiałam być ani razu w lecznicy. Niestety, ten tydzień zaczął się chorobą Małi-Małi. Teraz choruje Kasia menelska i Uszak. Poza tym coś niektóre małe się zasmarkały .
Poza tym od tygodnia, oprócz stałej pracy pracuję na zlecenie. 4-9 godzin, jestem śpiąca ale nie mogę zasnąć .
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Uszak na antybiotyku. Niestety i tak goraczkuje i to mnie najbardziej martwi. Mama dzielnie daje sobie rade z podawaniem lekow Przynajmniej moge troche odpoczac.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)