Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:Szelmaa są karmy na wagę, ale raczej nie lecznicze - lecznicze można dostać tylko u weta i w zamkniętych opakowaniach.
Szelmaa pisze:Anju, a żaden sklep nie prowadzi sprzedaży na wagę?
psią karmę to widziałam, że sprzedają w ten sposób..
Katy pisze:Anju, a może zapytasz w Anna Zoo? Jak chcesz to ja mogę zapytać, bo ja w Galerii jestem co drugi dzień. Oni tam mieli próbki.
Anja pisze:Teraz zaczynamy odchudzanie restrykcyjne pod okiem weta. Mam do wyboru dwie karmy RC Obesity i Hill/sa rd. Niestety Hill/sa nie ma probek. Obesity dostalismy i sprawdzamy czy Rysio ja je. Jednak chcialabym miec mozliwosc sprawdzenia przed zakupem duzej torby czy nie zasmakuje w Hill'sie.
Astana pisze:Nie używam, bo nie wiem gdzie to mozna kupić w Krakowie... A przydałby mi sie, bo muszę Zoje odchudzic o kilogram, a ona jest cały czas tylko na Hillsie, więc pewnie by go jadła... Anja jakbys kupiła i Twoim kotom nie pasował, to ja chetnie od Ciebie tego Hillsa odkupię.
elca pisze:Anja pisze:Teraz zaczynamy odchudzanie restrykcyjne pod okiem weta. Mam do wyboru dwie karmy RC Obesity i Hill/sa rd. Niestety Hill/sa nie ma probek. Obesity dostalismy i sprawdzamy czy Rysio ja je. Jednak chcialabym miec mozliwosc sprawdzenia przed zakupem duzej torby czy nie zasmakuje w Hill'sie.
A czy karma Hill'sa jest w czyms lepsza? Ja tez probuje odchudzic kote i teraz jemy RC Obesity (wiec niestety probka nie poratuje), moja kota je to chetnie (i przypuszczam, ze wszystko inne tez bym chetnie wciela, bo to zarlok jest), ale poki co nie widze zadnych rezultatow...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości