http://www.youtube.com/watch?v=0DRFwr4t1xQ
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarnykapturek pisze:Dzisiaj ma dzwonic jej kuzynka z kolejna seria pytan...troche czuje sie jak przed egzaminemale mam nadzieje ze jakos sie uda i kota do nas przyjedzie..... prosze o kciuki!!!!
Discordia pisze:Ja tam sobie koty z Polski przywozeAle dlatego ze tutaj daja koty tylko na wychodzace, a DT takich jak u nas nie ma
Bryska4 pisze:czarnykapturek pisze:Dzisiaj ma dzwonic jej kuzynka z kolejna seria pytan...troche czuje sie jak przed egzaminemale mam nadzieje ze jakos sie uda i kota do nas przyjedzie..... prosze o kciuki!!!!
Trzymam kciuki, aczkolwiek podziwiam determinację - chociaż doceniam robotę DT i rozumiem, że chcą jak najlepiej dla kotów. Ja bym tam kota nie dostała, okna mam nie zabezpieczone, w razie czego będę sobie musiała kolejnego znaleźć na ulicy i brać, co wpadnie![]()
Wielka już ta Twoja dziewczynka
Bryska4 pisze:A nie ma tam u Was zwykłego, miejskiego schroniska (protectora municipal)? Oni zwykle ani nie mają domów tymczasowych, ani nie wnikają, byleby ktoś zwierza adoptował. Wiem, że to brzmi trochę bezdusznie, ale tak właśnie adoptowałam Tosię: poszłam do takiego schronu, zapłaciłam dychę za koszty administracyjne, a teraz mam pobudkę codziennie o ósmej trzydzieści przy pomocy wpychania czarnego noska w okoi najcudowniejszą koteczkę na świecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 10 gości