jo.anna pisze:świadomość ludzi...jedna dziewczyna na fb zapytała się o badania, zapytana o jakie badania jej chodzi odpisała " przede wszystkim białaczkę, która jest bezpośrednim wskazaniem do eutanazji..."
No do eutanazji jakaś wiedza jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:świadomość ludzi...jedna dziewczyna na fb zapytała się o badania, zapytana o jakie badania jej chodzi odpisała " przede wszystkim białaczkę, która jest bezpośrednim wskazaniem do eutanazji..."
Iza i Manio pisze:Melduję się na wątku. W przyszłym tygodniu zrobię bazareczek. A tymczasem ściskam
U mojej Biby po kocim katarze półtora miesiąca w lecznicy, a od 1 czerwca u mnie i jeszcze cały czas leczymy. Jedno jest całkiem zdrowe, a jedno ze zrostami i na nie niedowidzi. Jak ją 1 czerwca wzięłam z lecznicy, to miałam 3 rodzaje kropli i jeden żel. W sumie to 2-3 godziny zakraplałam z kilkugodzinną przerwą na sen. Pewnie dlatego moja Bibuleksia nie jest nakolankowa... Ale było warto, bo w sumie oczko uratowane. Teraz już nam tylko żel został raz dziennie.Szymkowa pisze:Leczenie oczu trwa miesiące.
agula76 pisze:najswiezsze zdjecie
jedna dzieczynka oczka już nieporywnywalnie lepsze niż przedwczoraj
druga 3 powieka do polowy oczek
Czarniutki najsłabszy - na razie walka z kk , straszny katar , ropiejące oczka już mniej
Słupek pisze: Jak opiekun jest codziennie długo poza domem, to szanse na uratowanie są mniejsze. I systematyczności to wymaga ze strony opiekuna.
jo.anna pisze:Agula, to my chyba znowu się zobaczymy ? W końcu masz wielki pretekst abyś tym razem Ty mnie odwiedziła![]()
Dorotko...ja nie mam już słów, które mogłyby Ciebie opisać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 35 gości