Witajcie Cioteczki
Wybaczcie to niespodziewane milczenie, wszystko przez brak dostępu do internetu, gdzieś jakiś kabelek wziął się i uszkodził ….
Nim przyszedł gość z UPC trochę czasu upłynęło, bo najpierw sami musieliśmy szukać przyczyny u siebie w domu,
z ich strony było wszystko ok. Szukaliśmy ale nic nie znaleźliśmy, za to monter znalazł …. i naprawił
Możemy więc kontynuować relacje z Kotinowa …
U nas spokój i błogie lenistwo
Tysiaczek idealnie – bardzo się cieszę, czyżby faktycznie kastracja Fitusia zdecydowała o nie sikaniu w miejscach …
fitusiowych nasiadówek ?

Tośka – zawsze chętna do zabawy

Tolcia – pańcia pieszczocha

Dziunieczka – jak zwykle na 6 +

Timorka – też bez zmian, spokojna nie wadzi nikomu, gdy ją zostawić samą sobie i spełniać jej mięsne życzenia i oczywiście nie szczotkować ...

Cynamon –
miziak nad miziaki, już mogę go pogłaskać po łepetynie, gdy siedzi a ja stoję obok i nie ucieknie, ponadto kot, którego bardzo trudno odchudzić,
bo … po prostu nie lubi się ruszać, zabawa go interesuje, ale tylko chwilkę …

Za to Fitusiński zrobił się po kastracji pies-żebrak … Normalnie zaczepia ludzi na spacerach, gdy tylko ktoś coś trzyma w ręku (może być telefon komórkowy),
staje na dwóch łapkach i żebrze o jedzenie … Każdy okruszek z podłogi znika natychmiast w jego paszczy …
gdy któraś kota
puszcza pawia, on jest pierwszy przy …
pawiu …
Ten pies jest cały czas bardzo głodny …
Fitusiński jak nie je lub nie żebrze o jedzenie to … śpi, domek kotów też jest dla niego dobry

Para psiaków – teraz to rzadko leżą z dala od siebie. Azira już spokojniejsza na spacerach i można ją spuszczać ze smyczy,
bo zawołana zawsze wraca … wiadomo smaczki są w kieszeni u dużego …

Nie było dostepu do netu, to malowałam, ale zdecydowanie mi nadal nie wychodzą nie tylko pejzaże, ale nawet trawa ….
Muszę albo jeszcze więcej ćwiczyć albo … malować co innego ….
Oto moje ostatnie obrazki …
Storczyk

Fituś … jeszcze będę pracować nad poprawą wizerunku … roślinności …

A może zostawię tak

Fituś … wykadrowany

A zaczęłam jeszcze dwa następne .... "sowy dwie" oraz "nocny kot"
A teraz lecę nadrobić zaległości w czytaniu ulubionych wątków