Czekam więc na tego szampana
Moderator: Estraven
♥ 
vanesia1 pisze:Dziewczęta![]()
we czwartek jadę podpisać umowę z uczelnią. Chłodzę już szampana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w dobrym momencie zapytałam 
:* :*vanesia1 pisze:Czarnidełko jest przebiegłe![]()
Nie uwierzysz, jaka potrafi być przymilna kiedy czegoś chce. Przychodzi do mnie, ociera się, łebek wpycha pod rękę, liże w nos, mizia po twarzy mokrym nosem, a to wszystko po co? Żeby dostać chrupki![]()
W kogo to się wdało, ja się pytam?

MaryLux pisze:vanesia1 pisze:Czarnidełko jest przebiegłe![]()
Nie uwierzysz, jaka potrafi być przymilna kiedy czegoś chce. Przychodzi do mnie, ociera się, łebek wpycha pod rękę, liże w nos, mizia po twarzy mokrym nosem, a to wszystko po co? Żeby dostać chrupki![]()
W Inkę! Zdecydowanie.
Nie gadaj, tylko wsuwaj:
vanesia1 pisze:MaryLux pisze:vanesia1 pisze:Czarnidełko jest przebiegłe![]()
W Inkę! Zdecydowanie.
Nie gadaj, tylko wsuwaj:
Dziś wyjątkowo wsunę lody![]()
Oczywiście, że czarne koty przynoszą tylko i wyłącznie szczęście, ja od zawsze wierzyłam, że ten niby pech to jedna wielka bujda![]()
Aktualizacja:
Tosia znalazła nową zabawę - gryzienie w odsłoniętą pachę z zaskoczenia

vanesia1 pisze:Tosia znalazła nową zabawę - gryzienie w odsłoniętą pachę z zaskoczenia
♥ 
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:Tosia znalazła nową zabawę - gryzienie w odsłoniętą pachę z zaskoczenia
Ałaaaa![]()
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:Tosia znalazła nową zabawę - gryzienie w odsłoniętą pachę z zaskoczenia
Ałaaaa![]()
vanesia1 pisze:Taaaa..szczególnie ciekawe doznanie w czasie snu. Już długo nie zasnę z rękami w górze
♥ 
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:Taaaa..szczególnie ciekawe doznanie w czasie snu. Już długo nie zasnę z rękami w górze
Oj tam, wbijesz się w jakąś piżamę z długimi rękawami
ab. pisze:Nie wiem co jej chodzi po łebku, ale Szajka kiedyś też w nocy mnie tak ugryzła - doznania niezapomniane
vanesia1 pisze:ab. pisze:Nie wiem co jej chodzi po łebku, ale Szajka kiedyś też w nocy mnie tak ugryzła - doznania niezapomniane
Prawda? Aż chce się wstać i zrobić tysiąc rzeczy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 13 gości