MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Witaj Elu!
My patrzymy na twoje obrazki z punktu widzenia laika. Po prostu albo się nam podoba albo nie. Nie znamy się na formie czy technice kreski czy jak to tam się zowie a ludzie związani z malarstwem tak.
Dlatego nasze oceny traktuj jak punkt widzenia zwykłego człowieka a ocenę na kursach jako instrukcję do doskonalenia się.
Dla mnie osobiście z twoich obrazków bije spokój i dlatego tak chętnie je oglądam.I właśnie przez ten spokój tak bardzo mi się podobają.
Łomatko
znów się wysmentniłam :oops:
Ale jakie
piękne te smenty były

właśnie ... piękne
Miło było czytać
Mówisz Ewciu, że od nich "bije spokój" - to jest coś czego mi na co dzień brakuje, niespokojny "duch" ze mnie i niecierpliwiec...
Może dlatego chętnie maluję, ponieważ wtedy muszę się wyciszyć wewnętrznie - bo nici z malowania
Słucham chętnie zarówno fachowców jak i laików, bo tych drugich opinie też są bardzo ważne
a może nawet ważniejsze, bo to właśnie laicy mogą być nabywcami moich malunków
Bardzo mi pomagają Wasze subiektywne oceny i opinie nt moich prac - dzięki wielkie
Od fachowców oczekuję prawdy, rzetelnej oceny oraz wskazówek jak coś zrobić, poprawić, jak łączyć kolory .... etc
A malować będę "pod potencjalnych odbiorców" oraz to co mnie się podoba i ładnie wychodzi