5 ślepaczków juz w DT- potrzebne jedzonko i wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2013 0:07 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

agula76 pisze:Pusiu pisza ze może ktoś wezmie tego ostatniego kota

zobaczymy

ja bym go zabrała w ostateczności, gdyby nikogo innego nie było i po drodze do Dorotki...
zobaczymy co wymyślą, może faktycznie coś znajdą

nic nie pisałam na tym wydarzeniu....
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt cze 28, 2013 0:09 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

A ja nie rozumiem dlaczego nie wolno pisac na forum co takie kociaki powinny dostać natychmiast kiedy się je znajdzie.
No bo genta w takim przypadku to kpina.
Myślę, ze gdyby dostały summamed i tobrex z difadolem albo naclofem a przemywałoby sie roztworem betadine to zwiększyłoby to szansę na cokolwiek. Bo operowanie w takim stanie jest też niebezpieczne.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 28, 2013 0:14 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

LIdka - wszystkie posty typu ze sa nie tak leczone - tylko gentamycyna , ze były w zimnej komórce zostały skasowane a nas uznano za frustratki

kasowane sa wszystkie niewygodne posty - a wczesniej atak jednej osoby z kilku kont
agula76

Post » Pt cze 28, 2013 0:20 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

To może trzeba pisac kolejne posty o tej samej treści.
może się w końcu nauczą co trzeba.
Z drugiej strony wet, który ordynuje gentamycyne i nic ponadto w takiej sytuacji to chyba głupi jest.
Odszczekam jeśli ktoś mi wytłumaczy co ten wet miał na myśli.

Lidka

Post » Pt cze 28, 2013 6:56 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

CZy ktoś mi może powiedzieć o kogo i jaką fundację chodzi? Żebym się nie nabrała na nią kiedyś, a mogła poczytać?
Mam konto na fb, ale on nie współpracuje z moim kompem więc staram się nie wchodzić - jednak link poproszę, bo mi się zagubił :(
Jeśli nie wolno 'głośno' o takich fundacjach to może być na pw :wink:

Puszatku - kotka bierzesz? Obrazek
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 28, 2013 7:08 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Trzeba wejść na FB - link w pierwszym poście.

Lidka

Post » Pt cze 28, 2013 7:42 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Na fb trzeba wiedzieć gdzie i komu pomagać. Bo oszustów nie brakuje. Ja pomagam na fb tylko tam gdzie jest powiązanie z miau.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt cze 28, 2013 7:53 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Ta fundacja to jakaś kpina :evil: czytam i oczom nie wierzę :evil:
Wstyd mi napisać co o niej myślę wredni i wyzuci z uczuć ,składnie to tylko krzyk o pieniądze wychodzi z tej paszczy :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 28, 2013 8:07 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

dorcia44 pisze:Ta fundacja to jakaś kpina :evil: czytam i oczom nie wierzę :evil:
Wstyd mi napisać co o niej myślę wredni i wyzuci z uczuć ,składnie to tylko krzyk o pieniądze wychodzi z tej paszczy :evil:

Dorcia cokolwiek napiszesz wszystko jest usuwane - natychmiastowo, a Pani Prezes chełpi się ileto ona robi , pozyskje Darczyńców i szuka domków

to ostatnie-DOBRE- bo ani jedengo nie znalazła

Lidke Sadem straszyli - trzeba o nich pisać tylko dobrze , bo jak źle to od razu Sad , zastraszanie

ja tylko czeka jak jutro wyjedzie ostatni kot- :twisted:
agula76

Post » Pt cze 28, 2013 8:27 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Więc mam nadzieję że Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy i dokładnie dostaną to na co zasłużyli :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 28, 2013 8:34 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Lidkę sądem a mnie skarbówką, a ja tylko napisałam, że pieniądze powinny iść bezpośrednio to dt, idiotki, ciekawe jak wygląda ich sprawozdanie finansowe, bo z tego co się orientuję jest do wglądu publicznego :twisted:
jo.anna

Post » Pt cze 28, 2013 10:58 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

"odczułam" tą fundację na własnej skórze przy okazji psów z pola ..... proponowano mi różne rzeczy :evil:

w ogóle po tamtej akcji nabrałam silnej awersji do słowa fundacja i dopóki nie obwącham, ugryzę i nie posmakuję nie uwierzę żadnej :evil: ..... żadnej...
niektórzy wiedzą co wtedy się działo na fb wokół tej sprawy ...... a jakie epitety leciały ....
a my dziewczyny z miau .... z psami dzielnie wojujemy ...... i wygrywamy i bez pier.... fundacji MC i ich lansu i całego krzyku ....i też na fb i na spokojnie ....

ile kocio zostaje?

edytuję bo zapomniałam a wydaje mi się ważne ..... z mojego tamtego doświadczenia wynika, że tamte osoby zręcznie i szybko poruszają się po miau ..... potrzebne info znajdą .....
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt cze 28, 2013 11:41 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Z tego, co zrozumiałam, bez dt został jeden, ten starszy burasek.

Nie żebym się specjalnie naprzykrzać chciała, ale moja "uprzejmość", ochy i achy wylądowały już w opisie, że transport, że manna z nieba, ale skontaktować się ze mną to już jakoś nie idzie^^

Nie znam się na fundacjach, miau mi dopiero uświadomiło wiele rzeczy, ale mojego zaufania przede wszystkim nie wzbudza pisanie kapitalikami 8)

Jeśli będę chciała po matki boskiej pieniężnej przesłać jakiegoś studenckiego grosza na te kociaki, ale tak, żebym miała pewność, że pójdzie to na kicie, to czy ktoś mnie poinstruuje na PW?

muezza

Od: Nie maja 05, 2013 10:05

Post » Pt cze 28, 2013 11:46 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Kinnia pisze:
edytuję bo zapomniałam a wydaje mi się ważne ..... z mojego tamtego doświadczenia wynika, że tamte osoby zręcznie i szybko poruszają się po miau ..... potrzebne info znajdą .....

Zazwyczaj tak jest jak w tresci wydarzenia jest podany link do wątku na miau czy dogo
Ciebie było łatwo znaleźć do widziałam np:link z dogo który ktoś udostępnił.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]