Cycki opadają chwilami
Moderator: Estraven
felin pisze:KotkaWodna pisze:lata to wszystko podniecone wiosną i targa jakieś słomki, patyczki w dziobach - znaczitsja, dzieci będą ;>
Niewysterylizowane?![]()
Normalnie regulamin miau lamią bezczelnie![]()
kotkins pisze:Ktoś mi ostatnio opowiadał o pokazie tańca latino w szkole.
I że następnego dnia rodzice dzieci przyszli do dyrekcji oburzeni- podczas tańca pani tancerce MAJTKI było widać.
Cóż - istnieją w tym kraju dzieci, które widać nie noszą majtek i ten widok je gorszy...
KotkaWodna pisze: przypuszczam, że dzieci owe bez problemu oglądają wraz z rodzicami jakieś seriale kryminalne, gdzie trup ściele się jak zboże, a też pewnie z mamusią zasiadają do tasiemców typu "M jak marskość", gdzie jak mniemam, dla urozmaicenia akcji zdrady i dzieci pozamałżeńskie - do wyboru do koloru...
ale gacie u tancerki są fi donc!
co za porąbany świat....
KotkaWodna pisze:ale gacie u tancerki są fi donc!
co za porąbany świat....
A te wszystkie sznurki z praniem, na których mogą gacie albo biustonosze wisieć…
²
KotkaWodna pisze:no, a taka krowa?? cycki jak mleczarnia i ZERO stanika!![]()
kupiłam dziś moim Zbukom zestaw czesadełek z furminatorem i zastosowałam na delikwentach....
....reakcję wstyd podawać do wiadomości publicznej...
OŚLINIŁY SIĘ.
Wszystkie czy.
Znaczy, będziem furminatorzyć Zbuki ile się da

KotkaWodna pisze:żeby jednak być sprawiedliwą, dodam, że moje Koty przychodzą, jak je wołam nawet bez zachęty w postaci paszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości