O i za podwózkę też dziękuję, mimo mojego szalonego zmysłu orientacji w terenie, przystanek był idealny, 15 podjechała za kilka minut i po 30min byłam już w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kociao z Gajowej już u mnie. Słodziak nie z tej ziemi. W poniedziałek wet i do stałego domku
Martuś dzięki ty mój odważniaku![]()
MalgWroclaw pisze:Gibutkowa pisze:Kociao z Gajowej już u mnie. Słodziak nie z tej ziemi. W poniedziałek wet i do stałego domku
Martuś dzięki ty mój odważniaku![]()
taka błyskawica?
MalgWroclaw pisze:To nie tyle trzymam kciuki, co najcieplejsze myśli ślę. Żeby dom był najlepszy.
Gibutkowa pisze:tymoloftaleina pisze:http://ubuntuone.com/gallery/5oVWzPpd8UY5DkyzXfnurc/DSC03530.jpg
o tym małym Glutku mówiłam, żeby mu DT może poszukać.
Druga Sasanka...![]()
Monia - niestety takie domowe koty, po zmarłym, szczególnie te starsze zupełnie sobie nie radzą...Głodzą się często na śmierć - kot w odróżnieniu od psa potrafi umrzeć z głodu przy pełnej misce jedzenia, jak dostaje depresji to pozamiatane
ulvhedinn pisze:Gibutkowa pisze:tymoloftaleina pisze:http://ubuntuone.com/gallery/5oVWzPpd8UY5DkyzXfnurc/DSC03530.jpg
o tym małym Glutku mówiłam, żeby mu DT może poszukać.
Druga Sasanka...![]()
Monia - niestety takie domowe koty, po zmarłym, szczególnie te starsze zupełnie sobie nie radzą...Głodzą się często na śmierć - kot w odróżnieniu od psa potrafi umrzeć z głodu przy pełnej misce jedzenia, jak dostaje depresji to pozamiatane
Psom też się zdarza, na ich szczęście rzadziej niż kotom, no i psy lepiej znoszą głodówkę....
ulvhedinn pisze:W schronie też... miałam kilka takich- Gabę, ONkę, którą musiałam wyjąć z budy przez dach, Maję, do tego pogryzioną (psy w depresji często są gryzione przez inne), karmiłam ją tydzień przymusem, małą staruszkę psią, która się zagłodziła w budzie do nieprzytomności (zwrot z adopcji, babsztyl ją oddał w samą Wigilię, bo "koty jej nie zaakceptowały"), Bułeczkę po zmarłym Panu, która umarła nam na rękach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lonniehex, puszatek i 170 gości