Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 16, 2013 23:01 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Ale z miseczek im nie podjadam :idea: Z kuwety i owszem zdarzyło się skorzystać, ale przecież insza inszość :twisted:

Druid ma po mnie kilka miłych cech, tylko futerko nie wiadomo po kim odziedziczył :o
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie cze 16, 2013 23:05 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

KotkaWodna pisze:
zabers pisze:KotkaWodna - cienias :twisted:

cienias nie cienias, ciekawam, co TY być powiedziała w kooperacji z pajorem wielkości śliwki na cyckach... 8)

:strach:
Mężnie przyjmowałam na klatę myszy, a nawet połówkę ptaka, ale pająąąąka????? Nie!
Żaden z moich kotów mi czegoś takiego nie zrobił, i niech tak zostanie :x

Ale wszystkich przebił Jaros (ulubiony i ceniony pracownik nasz). Żeby kotka Mania nie poczuła się czasem niedowartościowana, włozył sobie przyniesioną przez nią mysz do ust, ogonek mu z tych ust wystawał. A wszystko po to, żeby Mania miała satysfakcję.
Jednakowoż działo się to na wykopaliskach, a tam wiadomo - nie takie rzeczy :lol:

edit: aaaa zapomniałam, Jaros wyjmował mysz z ust bardzo dyskretnie, żeby Mania nie widziała i żeby jej nie było przykro :)

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:07 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

KotkaWodna pisze:

cienias nie cienias, ciekawam, co TY być powiedziała w kooperacji z pajorem wielkości śliwki na cyckach... 8)

nic. biust mam po ojcu :D
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie cze 16, 2013 23:09 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:
KotkaWodna pisze:

:strach:
Mężnie przyjmowałam na klatę myszy, a nawet połówkę ptaka, ale pająąąąka????? Nie!
Żaden z moich kotów mi czegoś takiego nie zrobił, i niech tak zostanie :x

Ale wszystkich przebił Jaros (ulubiony i ceniony pracownik nasz). Żeby kotka Mania nie poczuła się czasem niedowartościowana, włozył sobie przyniesioną przez nią mysz do ust, ogonek mu z tych ust wystawał. A wszystko po to, żeby Mania miała satysfakcję.
Jednakowoż działo się to na wykopaliskach, a tam wiadomo - nie takie rzeczy :lol:

edit: aaaa zapomniałam, Jaros wyjmował mysz z ust bardzo dyskretnie, żeby Mania nie widziała i żeby jej nie było przykro :)

Prawdziwa miłość do kotów! Obrazek
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Nie cze 16, 2013 23:11 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Oraz do myszy 8)

Czy dezynfekowal pozniej masywnie jame ustna i reszte tube digestif :?:
Ostatnio edytowano Nie cze 16, 2013 23:12 przez Birfanka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Nie cze 16, 2013 23:12 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Fakt, jak do tej pory nikt jarosa nie przebił w dbałości o dobre samopoczucie koteczka :)

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:13 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Birfanka pisze:Oraz do myszy 8)

Czy dezynfekowal pozniej masywnie jame ustna i reszte tube digestif :?:

Jak by Ci tu...
Dezynfekował przed, ale nie jakoś nachalnie. Czy po, to nie pamiętam, ale akurat się chyba środki dezynfekujące skończyły :lol:

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:14 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A to peszek :idea:
Obrazek

Birfanka

Post » Nie cze 16, 2013 23:18 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

no ale może mysz była czysta ekologicznie? ;>
KotkaWodna

Post » Nie cze 16, 2013 23:18 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Birfanka pisze:A to peszek :idea:

Eeee, nie demonizowałabym :)
Na wykopaliskach nie takie rzeczy się jadło, piło (i wcale nie o wódkę chodzi) i wyczyniało, co nas nie zabiło, to nas wzmocniło :)

To był pierwszy rok na A2, Jaros żyje i ma się dobrze, tylko się deczko postarzał.
Ale sama rozumiesz, że jest wymarzonym sublokatorem Ignacia :)

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:19 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

KotkaWodna pisze:no ale może mysz była czysta ekologicznie? ;>

A pewnie, że tak, z otuliny Krajobrazowego Parku Bolimowskiego, zadna zatruta, czyściutka :)

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:21 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Dla Ignacia rzeczywiscie wymarzony sublokator Obrazek
Obrazek

Birfanka

Post » Nie cze 16, 2013 23:21 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A tak serio, to Jaros nie spożywał akurat owoców popołudniowych. Nic właśnie. Jakoś go Mania ujęła bo przyniosła nam chyba ósmą mysz tego wieczora. On dobry jest chłopak, wzruszył się więc i stwierdził - bo ta kotka tak nam znosi i znosi, a my tak lekceważymy te dary...

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:22 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Birfanka pisze:Dla Ignacia rzeczywiscie wymarzony sublokator Obrazek

I o to chodzi, bardzo o niego dba, obserwuje, pilnuje. A Ignacio kwitnie :1luvu:

edit: Mania, kotka do kochania :) Pamiętacie?
viewtopic.php?f=13&t=72015&hilit=Mania

casica

Post » Nie cze 16, 2013 23:27 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:
KotkaWodna pisze:no ale może mysz była czysta ekologicznie? ;>

A pewnie, że tak, z otuliny Krajobrazowego Parku Bolimowskiego, zadna zatruta, czyściutka :)

Przy okazji, w temacie Krajobrazowego Parku Bolimowskiego, ustawka kiboli jakaś miała być, ale policaje zdusiły w zarodku

zabers

[poprzednia][następna]