Nim 7schr. Łódź.Marlon chory- powrót z adopcji:(( od str.81

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 14, 2013 9:47 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt cze 14, 2013 9:51 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Tak jest :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 14, 2013 10:23 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

ruru pisze:Wiem, że wczoraj została pobrana Skarpetkowa krew,
tylko nie wiem, czy wyniki dziś będą- bo p. doktor pobierająca jest jutro,
dziś ok. 15 będę w schronisku, to się dowiem
w każdym razie kciuki wskazane :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: trzymam mocno kciuki i czekam na info. Wygłaskaj proszę Skarpetusię ode mnie :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt cze 14, 2013 11:04 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

pamiętacie Rudą Ronde która rok temu wyjechała z łodzi do nowego domu?
jej opiekunka umarła, niestety nie zadzwoniłasynowa do mnie i natychmiast wywiozłakota do swojej siostry, sostra 70 letnia z jednym pokju z 15letnik kotem, wlasnie nie moze nawetnałózku sie połozyc zpowodu żekomej agresji
rudej, kotka jej u niej od wczoraj, Pani oczywiście w pretensjach i agresywne do mnie...
masakra
nie wiem co robić, ciezko bedzie, nawet podejścdo rudejpewnie, a ile uzogdnień wczesniej...
masakra
nie mam gdzie jej przewieźć
no jestem zrozpaczona

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt cze 14, 2013 11:09 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Napisz, w jakiej miejscowości jest teraz Ronda, może ktoś pomoże?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt cze 14, 2013 13:44 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

violet pisze:Napisz, w jakiej miejscowości jest teraz Ronda, może ktoś pomoże?

Ronda przejechała ze schroniska w Łodzi aż do Gdańska....

Mamrot

Post » Pt cze 14, 2013 14:01 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Niestety. postawiono mi warunek, mam zabrać kotkę bo inaczej zwiozą do schorniska.
i tak zrobią a dla Rudej to masakryczne rozwiązanie. u mnie 1 pokój, w nim 8 kotów, w łazience podwórkowy zgarnięty po wypadku 2 tyg. temu ale dotego z nowotworem jelita, w kuchni stara 14 latka- u mnie od stycznia po różnycj problemach. oba koty mus oddzielac od reszty. Dla Rudej nie ma miejsca... Przyjmiecie ją do schronu w Łodzi?
głupie pytanie wiem.

Mamrot

Post » Pt cze 14, 2013 14:32 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Podnosze bo bardzo wazne - pomoc dla RANDY -grozi jej schron jak rozumiem w Gdansku :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt cze 14, 2013 14:47 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Choćby TDT w Trójmieście lub okolicach pilnie potrzebny :!:
Może nowy wątek warto zrobić?
Albo zmienić na chwilę tytuł tego?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt cze 14, 2013 16:23 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

same złe wieści tutaj,
Skarpetka ma bardzo złe wyniki,
tak złe, że przekroczyły normy w maszynie pomiarowej
:( :( :( :( :(
niech to szlak
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt cze 14, 2013 16:25 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Mamrot pisze:Niestety. postawiono mi warunek, mam zabrać kotkę bo inaczej zwiozą do schorniska.
i tak zrobią a dla Rudej to masakryczne rozwiązanie. u mnie 1 pokój, w nim 8 kotów, w łazience podwórkowy zgarnięty po wypadku 2 tyg. temu ale dotego z nowotworem jelita, w kuchni stara 14 latka- u mnie od stycznia po różnycj problemach. oba koty mus oddzielac od reszty. Dla Rudej nie ma miejsca... Przyjmiecie ją do schronu w Łodzi?
głupie pytanie wiem.

A co to za roznica czy kotka wyladuje w schronie w Gdansku czy Łodzi? Trzeba zalozyc osobny watek ...
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt cze 14, 2013 16:27 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

ruru pisze:same złe wieści tutaj,
niech to szlak

:( :( i co teraz?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt cze 14, 2013 16:27 Re: Nim7...EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2

To nie jest dobry dzień...
Nie dla kotów...
Skarpetka, kurcze no... :(
Dlatego jeść nie chce :(

ruru pisze:
Ale jest coraz gorzej, do tego teraz oczko jej się psuje i nie chce sie leczyć... :(
I w warunkach schroniskowych nigdy się nie wyleczy.
Prosimy o dom dla Rondy !!!
Obrazek

---------------------------------------------------------------------------------------
[/quote]

RONDA STRACIŁA DOMJej Pani umarła
Ludzie, którzy obiecywali zająć się Rondą w razie śmierci Pani Danusi - łagodnie mówiąc - nie mają zamiaru dotrzymać słownych obietnic.
RONDA NIE MA SIĘ GDZIE PODZIAĆ
Błagam o dom dla niej - nie mamy jej gdzie zabrać - to jedynaczka - bardzo wrażliwa psychicznie :( Proszę
o FB, promowanie, pytanie znajomych... o cokolwiek, co pozwoli jej znaleźć dom
Proszę...

Schron to dla niej najgorsze z możliwych miejsc...
A Gosia naprawdę nie ma gdzie jej zabrać :(
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt cze 14, 2013 16:38 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

ruru pisze:same złe wieści tutaj,
niech to szlak

cholera, coś jest nie tak!!! najpierw tak dobre, że trzeba powtórzyć a teraz tak złe, że przekroczyły normy?. Co to znaczy, że co pnn?, złe bo grzyb?. Weterynarz moich zwierzaków powiedziała na podstawie tamtych badań, że nie są najgorsze. Nic nie rozumiem. A Skarpetka żle, ten drugi kociak też źle!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt cze 14, 2013 17:02 Re: Nim7...Skarpetka nerkowy kot w schr: (grozi uśpienie:((

Kicia nie chce nic jeść,
dziś na siłę wcisnęłam jej trochę conva :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]